Fortnite. Schimbare URIASA pentru o Functie foarte IMPORTANTA

Fortnite. O schimbare uriasa pentru o functie foarte importanta a fost anuntata de catre Epic Games, iata de ce au parte jucatorii chiar in acest moment.


Season X is FINE ITS GREAT from FortNiteBR

Fortnite. Ca parte a sezonului 10 a fost implementata in cadrul jocului o schimbare foarte interesanta care le-a adus jucatorilor noi moduri de a se lupta in cadrul lumii virtuale create de cei de la Epic Games. Mai exact, vorbim despre robotii mecanizati din Fortnite, pe care jucatorii n-au numit foarte simplu “Mech”, acestia avand  de catre Epic Games redusa frecventa cu care apar pe harta virtuala din cadrul jocului Fortnite de acum inainte.

Fortnite. Jucatorii s-au plans foarte mult din cauza faptului ca oponentii care controleaza un asemenea robot au parte de o putere disproportionata in raport cu a lor, iar asta le reduce substantial sanele in lupte. Cei de la Epic Games au inteles ceea ce spun oamenii in legatura cu aceasta schimbare din cadrul sezonului 10, astfel ca reducerea frecventei cu care apar acesti roboti vine intr-o incercare de a mai echilibra lucrurile in cadrul luptelor.

Fortnite. Schimbare URIASA pentru o Functie foarte IMPORTANTA

Fortnite. Din pacate schimbarea nu se aplica decat pentru arenele si turneele in care participa jucatorii profesionsti, care s-au plans cel mai mult de modificare, dar era logic sa o vedem schimbata pentru ei. Epic Games beneficiaza de foarte multa promovare gratuita din partea acestor jucatori ai Fortnite, si e de inteles de ce vrea sa ii tina cat se poate de fericiti pentru a nu risca sa-i piarda in fata Apex Legends, sau a altor jocuri online.

Fortnite. B.R.U.T.E., asa cum sunt numiti de catre Epic Games acesti roboti, au devenit foarte rapid o sursa de mare scandal si compania probabil ca a ajuns la concluzia ca nu prea merita sa ii apere. Schimbarea este in vigoare in momentul de fata insa pentru vasta majoritate a jucatorilor Fortnite ea n-ar trebui sa produca efectele pe care le vad jucatorii profesionisti din cadrul platformei, dar asta e ceva normal de acum.