Google NU Poate Rezolva o PROBLEMA ENERVANTA a Chrome

Google inca nu poate rezolva o problema foarte enervanta a Google Chrome, iar utilizatorii se plang in continuare de felul in care sunt afectati acum.

Google NU Poate Rezolva o PROBLEMA ENERVANTA a Chrome

Google se chinuie de ceva vreme, dar inca nu reuseste sa rezolve o problema foarte enervanta a Google Chrome, iar asta inca irita foarte multi utilizatori din lumea intreaga, desi a venit o promisiune de a o rezolva. Mai exact, cei de la Google au anuntat ca versiunea cea mai recenta a Google Chrome are reparata problema care permitea detectarea navigarii pe internet prin Incognito Mode, insa din pacate acest lucru nu s-a intamplat.

La doar cateva zile dupa ce versiunea actualizata a Google Chrome a fost lansata, marile website-uri din SUA deja au inceput sa detecteze oamenii care le accesau din Incognito Mode, ceea ce a suparat oamenii. Nu una, ci doua metode separate de a trece peste rezolvarea facuta pentru Google Chrome au fost descoperite de catre cercetatori in securitate informatica, si se pare ca marile website-uri profita de ele pentru a monitoriza utilizatorii.

Google NU Poate Rezolva o PROBLEMA ENERVANTA a Chrome

Google Chrome nu mai protejeaza utilizatorii cand navigheaza pe internet, astfel ca de aici e destul de logica o concluzie care ne spune ca monitorizare utilizatorilor pe website-uri este dasemenea facuta. Desi cei de la Google le-au cerut marilor website-uri din SUA sa nu urmareasca tot ceea ce fac utilizatorii cand le acceseaza, din pacate aceasta practica gandita impotriva utilizatorilor Google Chrome ramane in continuare activa.

Detectarea Incognito Mode este importanta pentru website-urile care conditioneaza accesarea continutul pe baza de abonament in urma vizualizarii unui numar finit de articole in fiecare luna. Renuntarea la aceasta detectare ar lasa website-urile fara o buna parte dintre banii pe care website-urile le castiga in momentul de fata, astfel ca aceasta este explicatia pentru descoperirea unui nou mod de a detecta incognito Mode din Google Chrome.

Din pacate, nu exista vreo metoda de a impiedica website-urile sa faca aceasta detectare, asa ca utilizatorii nu prea au alte solutii decat sa accepte ceea ce se intampla.