Samsung GALAXY NOTE 10 Plus, Camera ce UMILESTE Huawei si iPhone

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus 5G are cea mai buna camera pentru telefoane mobile in momentul de fata, iata cum umileste telefoanele iPhone si cele Huawei.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus 5G are cea mai buna camera pentru telefoane mobile, sau cel putin asta au declarat expertii in legatura cu noul model de smartphone pe care coreenii l-au lansat saptamana trecuta. Conform expertilor de la DxOMark, Samsung GALAXY NOTE 10 Plus are o camera superioara celor implementate in oricare alte modele de telefoane, inclusiv Huawei P30 PRO, sau iPhone XS, ceea ce este cu adevarat impresionant.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus a fost testat in versiunea 5G, care are aceeasi camera cu versiunea standard, adica una cvadrupla, similara cu cea a Huawei P30 PRO, dar aparent ceva mai buna, ceea ce arata puterea Samsung. Expertii in fotografie sustin ca Samsung GALAXY NOTE 10 Plus inregistreaza poze excelente, si clipuri video grozave in cam toate tipurile de luminozitate, iar asta multumita si inteligentei artificale integrate in telefon.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus, Camera ce UMILESTE Huawei si iPhone

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus, Camera ce UMILESTE Huawei si iPhone comparatie
Comparatie intre pozele facute cu Samsung GALAXY NOTE 10 Plus 5G, iPhone XS Max, Huawei P30 PRO.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus are deasemenea o expunere cu mult superioara fata de orice altceva existent pe piata, insa este capabil sa faca deasemenea poze foarte bune cu efect bokeh multumita senzorului ToF. Cele mai mari note au fost obtinute de catre telefon pentru expunerea pozelor, focalizarea automata pentru acestea si clipuri video, insa inclusiv pentru iluminarea pe care o poate produce flash LED-ul integrat deja.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus, Camera ce UMILESTE Huawei si iPhone comparatie iphone
Comparatie intre pozele facute cu Samsung GALAXY NOTE 10 Plus 5G, iPhone XS Max, Huawei P30 PRO.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus are deasemenea parte de note foarte bune pentru culoarea clipurilor video inregistrate de catre utilizatori, dar si pentru stabilizarea pe care este capabil sa o faca multumita componentelor interne. Per total, Samsung GALAXY NOTE 10 Plus este prezentat ca un smartphone pe care ar trebui sa il cumpere orice persoana care face foarte multe poze, camera principala obtinand deasemenea cea mai mare nota dintre toate.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus a fost promovat de catre coreeni ca un telefon care este gandit special pentru cei care fac multe poze si clipuri video pentru instagram, si este destul de evident de ce.