Google Chrome are acum un Nou Sistem AVANSAT de Protectie

Google Chrome are acum un nou sistem avansat de protectie pentru utilizatori, iata de ce se pot bucura acestia in momentul in care navigheaza pe internet.

Google Chrome are acum un Nou Sistem AVANSAT de Protectie

Google Chrome are anuntat astazi un nou sistem avansat de protectie pentru utilizatorii care il folosesc in mod constant, compania Google dorind sa protejeze cat se poate de bine oamenii care-i folosesc browserul. Mai exact, cei de la Google au anuntat un sistem menit sa impiedice descarcarea de fisiere periculoase de pe internet atunci cand utilizatorii navigheaza folosind Google Chrome, ceea ce ar trebui sa ii tina in siguranta mai mare.

Google Chrome va afisa avertizari pentru unele fisiere pe care utilizatorii incearca sa le descarce de pe internet, iar in anumite cazuri va bloca automat descarcarea acelor fisiere fara a anunta utilizatorii in prealabil. Google Chrome are acest sistem implementat pentru a preveni situatiile in care hackerii ar incerca sa pacaleasca oamenii sa descarce fisiere care ar putea contine malware, sau virusi, ce-ar putea prelua control asupra calculatorului.

Google Chrome are acum un Nou Sistem AVANSAT de Protectie

Google Chrome are acum un Nou Sistem AVANSAT de Protectie calculatoare

Google Chrome are acest sistem de protectie implementat doar pentru calculatoare, deoarece in cazul telefoanelor nu poate fi deocamdata oferit asa ceva, iar in iOS nici macar nu este necesar. Google Chrome nu descarca in mod automat oricum fisierele in calculatoare, desi alte browsere o fac, deci acest sistem este foarte bine gandit, si va proteja cu siguranta oameni care nu stiu la ce riscuri se expun atunci cand navigheaza pe internet.

Google Chrome are acest sistem avansat de protectie gandit in principal pentru jurnalisti, oameni de afaceri, politicieni, activisti, acestia trebuind sa activeze sincronizarea conturilor Google prin browser pentru a beneficia de protectie. Avand in vedere importanta acestui program din Google Chrome, e foarte posibil ca functionalitatea sa fie extinsa si la utilizatorii obisnuiti in curand, astfel incat si mai multa lume sa fie protejata de sistem.

Google Chrome nu necesita vreo actualizare pentru a oferi acest sistem pentru cei care pot beneficia de el, deci totul este facut in mod automat.