Planeta Marte. VIDEO UIMITOR cu Robotul ce va Cauta Semne de Viata

Planeta Marte. Un clip video uimitor ne prezinta robotul Lemur care va fi trimis de catre NASA pentru a cauta noi semne de viata pe corpul cosmic.

Planeta Marte. Un clip video uimitor cu robotul care va cauta semne de viata pe corpul ceresc a fost publicat de catre cei de la NASA pentru a arata lumii intregi cat de complex este tot acest proces. Ceea ce veti vedea in clipul video de mai sus este robotul Lemur care se antreneaza in Death Valley din SUA, terenul de acolo aratand precum cel de pe planeta Marte, dar numai la o prima vedere, deoarece in realitate situatia v afi mai complicata.

Planeta Marte. Chiar si asa, robotul este antrenat de catre inginerii agentiei spatiale americane pentru a face fata terenului complicat pe care il va avea de strabatut dupa ce va ajunge pe corpul ceresc. Robotul Lemur a fost gandit initial pentru a face reparatii pe Statia Spatiala Internationala, insa acum misiunea sa este regandita pentru ca oamenii sa afle intr-un final daca pe planeta Marte a existat, sau exista, viata extraterestra.

Planeta Marte. VIDEO UIMITOR cu Robotul ce va Cauta Semne de Viata

Planeta Marte. Robotul Lemur, in contrast cu cel Curiosity, este capabil sa escaladeze munti, dupa cum puteti vedea in clipul video de mai sus, iar acest lucru este extrem de important acolo. Robotul Lemur are nu mai putin de 16 puncte de prindere cand se misca pe orice fel de suprafata, deci pe planeta Marte ar trebui sa aiba parte de stabilitate foarte mare indiferent unde se misca, asa ca va putea explora si zone greu accesibile.

Planeta Marte. Daca va reusi, sau nu, robotul Lemur sa descopere eventuale semne de viata pe corpul ceresc este foarte greu de spus, dar e bine totusi ca se incearca in continuare aflarea acestor informatii importante. Dupa cum prea bine stiti deja, exista multe teorii cu privire la posibila existenta a unor entitati extraterestre pe planeta Marte, insa pana acum n-a fost gasita vreo dovada clara a acestui lucru.

Planeta Marte. Cu siguranta vom afla mai multe detalii despre acest robot inainte ca el sa fie trimis in explorare, si sansele ca asta sa se intample foarte curand cresc cu fiecare test.