RCS & RDS, Vodafone, Anunturi UIMITOARE pentru Clientii Romani

RCS & RDS, Vodafone, au facut in iulie si august anunturi uimitoare pentru clientii din Romania, iata ce au avut de spus in legatura cu realizarile din tara.

RCS & RDS, Vodafone, Anunturi UIMITOARE pentru Clientii Romani

RCS & RDS, Vodafone, au facut in iulie si august anunturi uimitoare pentru clientii din Romania, ceva ce putini isi imaginau ca ar fi posibil in acest moment, insa iata ca asta s-a intamplat totusi. Mai exact, cei de la RCS & RDS si Vodafone au anuntat in iulie si august extinderea retelelor 5G din Romania dincolo de Bucuresti, ceva ce Orange si Telekom sunt foarte departe de a anunta in momentul de fata, fara retele 5G active undeva.

RCS & RDS si-a anuntat reteaua 5G in urma celor de la Vodafone, insa s-a grabit destul de mult cu extinderea ei, avand-o disponibila chiar si in mai multe orase decat in cazul competitoarei sale. Vodafone are retele 5G active in zone din Bucuresti, Cluj-Napoca, Mamaia, in timp ce RCS & RDS se lauda cu retele in Bucuresti, Constanta, Mamaia, Iasi, Oradea, Cluj-Napoca, deci vorbim despre o extindere mult mai ampla si mai rapida pentru cei de la Digi.

RCS & RDS, Vodafone, Anunturi UIMITOARE pentru Clientii Romani

RCS & RDS pare, in mod surprinzator, sa faca investitii mai mari decat cei de la Vodafone pentru reteaua 5G proprie, desi in ambele cazuri vorbim despre folosirea frecventelor licentiate pentru retelele 4G. Lasand asta la o parte, este uimitor faptul ca RCS & RDS s-a “miscat” mult mai bine decat Orange si Telekom in ceea ce priveste retelele 5G, insa e posibil sa fie lasata in urma de indata ce competitorii vor anunta ceea ce au pregatit pentru Romania.

RCS & RDS are viteze mai mici decat Vodafone pentru reteaua sa 5G, diferenta fiind una considerabila, iar Orange va avea cu siguranta performante foarte bune pentru reteaua pe care o va lansa in Romania. In cazul Telekom deocamdata exista multe emne de intrebare privind reteaua 5G, iar asta deoarece discutiile despre vanzare indica o posibila dorinta de a nu lansa o asemenea retea, si a ramane chiar in urma RCS & RDS.

RCS & RDS si Vodafone au atat retele 5G active, cat si telefoane mobile care pot fi folosite cu ele, inclusiv abonamente speciale, deci exista tot ceea ce au clientii nevoie pentru a le folosi.

2 COMENTARII