Google face o Schimbare MAJORA si foarte BUNA in Android

Google face o schimbare foarte importanta pentru sistemul de operare Android, iar toti utilizatorii vor beneficia de aceasta imbunatatire foarte curand.

Google face o Schimbare MAJORA si foarte BUNA in Android

Google a decis intr-un final sa faca o schimbare foarte importanta pentru telefoanele cu sistem de operare Android, si foarte multa lume se va putea bucura de ceea ce urmeaza sa le fie oferit oficial foarte curand. Mai exact, cei de la Google au decis sa le permita dezvoltatorilor de aplicatii sa aplice etichetepentru aplicatiile pe care le distribuie prin Google Play, astfel incat ele sa poata fi descoperite mult mai usor de catre utilizatori.

App Store are de ceva vreme optiunea de a folosi etichete pentru aplicatii de catre dezvoltatorii care le publica, ele putand fi descoperite mai usor pe anumite cuvinte cheie cand sunt cautate in magazin. Android va avea fix aceeasi functionalitate foarte curand, iar aplicatiile multor dezvoltatori vor fi descoperite mult mai usor multumita celor de la Google, modificarea fiind ceruta de foarte multa vreme, dar iata ca abia acum va fi oferita.

Google face o Schimbare MAJORA si foarte BUNA in Android

Google i-a notificat pe multi dintre dezvoltatorii de aplicatii pentru Android in legatura cu aceasta modificare importanta, acestia primind prin email si instructiuni pentru aplicarea de etichete pentru aplicatiile lor. Google spune ca aceste etichete vor ajuta inclusiv sistemele sale de inteligenta artificiala de a intelege mai bine ce contin acele aplicatii pentru Android, astfel incat ele sa fie afisate mai usor in momentul in care sunt cautate de oameni.

“Adăugați etichete în aplicație pentru a ajuta Google să înțeleagă conținutul și funcționalitatea acesteia. Etichetele pot afecta locul în care aplicația dvs. este afișată pe Google Play și grupurile de pariuri cu care le-ați comparat. Ar trebui să fie foarte clar pentru un utilizator necunoscut cu aplicația de ce eticheta este relevantă pe baza listării magazinului sau a experienței inițiale în aplicație.”

Google are o lista de 150 de etichete care pot fi aplicate de catre dezvoltatori pentru aplicatiile lor, iar numai 5 pot fi selectate de catre ei, astfel ca nu poate fi introdus chiar orice vor oamenii. Google sugereaza anumite etichete care sa fie aplicate pentru aplicatiile oferite prin Google Play pentru platforma Android, astfel ca dezvoltatorii vor putea aplica si mai usor aceste modificari in functie de ceea ce au nevoie.

Google va oferi o experienta mult mai buna pentru dezvoltatorii sai multumita acestei schimbari importante, deci toata lumea va putea descoperi mult mai usor aplicatiile.