LG va Prezenta Telefonul sau Pliabil la IFA Berlin 2019 (VIDEO)

LG, unul dintre producatorii renumiti de telefoane mobile, a dezvaluit ca intentioneaza sa prezinte primul sau model de telefon pliabil in cadrul IFA Berlin 2019, o conferinta anuala dedicata tehnologiilor de toate tipurile. Mai sus puteti vedea un trailer pe care cei de la LG l-au publicat zilele trecute, acesta confirmand intentia companiei de a prezenta un telefon pliabil, iar internetul a luat totul “de bun”, si a abundat de diverse teorii.

Pana acum au aparut pe internet cateva prototipuri de telefoane pliabile ale celor de la LG, unele fiind similare cu cele prezentate de catre Samsung, Huawei, sau Xiaomi, in timp ce altele sunt cu mult diferite. Nu este foarte clar ce vom vedea de la LG in momentul in care isi va dezvalui noile modele de telefoane, insa compania coreeana nu renunta la lupta cu Samsung si vrea sa arate ca inca este capabila sa inoveze in aceasta piata cu concurenta mare.

LG va Prezenta Telefonul sau Pliabil la IFA Berlin 2019 (VIDEO)

LG va Prezenta Telefonul sau Pliabil la IFA Berlin 2019 VIDEO telefon pliabil
Prototip de telefon pliabil brevetat de catre LG.

Avand in vedere ca nici Samsung si nici Huawei nu si-au lansat inca telefoanele pliabile, poate ca initiativa celor de la LG este una care va avea succes, mai ales ca semne de la competitori nu prea mai sunt. Nimeni nu stie cand anume vor ajunge pe piata Samsung GALAXY FOLD, sau Huawei MATE X, deci LG are oportunitatea de a lansa un telefo pliabil care sa atraga toata atentia clientilor, mai ales daca va si functiona bine.

LG n-a mai lansat de foarte mult timp un telefon care sa fie intr-adevar dorit de catre clienti, insa poate ca va reusi sa faca asta cu un telefon pliabil, interesul fiind foarte ridicat vis-a-vis de asemenea produse. Nu se stie nici cam cat ar urma sa coste acest telefon pliabil al celor de la LG, dar probabil ca nu va fi mai ieftin de 2000 de euro, asa cum nici telefoanele de la concurenta nu sunt mai ieftine.

LG va prezenta acest nou model de telefon in cadrul IFA Berlin 2019, care se desfasoara intre 6 si 11 septembrie 2019.