iPhone 11 Pro Max are Baterie mai MARE, dar va fi Nemarcat

iPhone 11 Pro Max va fi lansat de catre compania Apple cu o baterie mai mare si multe alte surprize importante pentr clientii din intreaga lume, iata ce aduce.

iPhone 11 Pro Max are Baterie mai MARE, dar va fi Nemarcat

iPhone 11 Pro Max este anuntat astazi de catre un presupus angajat al Foxconn ca fiind pregatit pentru lansare cu un nou tip de baterie care va avea capacitate cu mult mai mare in comparatie cu cea din iPhone XS Max. Mai exact, in iPhone 11 Pro Max ar urma sa fie folosita o baterie de 3969 mAh, uriasa in comparatie cu cea de 3174 mAh implementata in iPhone XS Max, si e greu de crezut ca Apple va face o schimbare atat de mare.

Daca denumirea iPhone 11 Pro Max vi se pare ciudata, ei bine abia astazi a fost dzvaluita pentru internet, ea venind de la un producator de carcase nu prea cunoscut, dar care se pare ca are informatii bune. Acasta nu va fi singura mare schimbare, deoarece pentru intreaga serie iPhone 11 este anuntata eliminarea denumirii iPhone de pe carcasa, ceva ce pare de neconceput, mai ales ca e ceva ce am vazut la Apple dintotdeauna.

iPhone 11 Pro Max are Baterie mai MARE, dar va fi Nemarcat

Mergand in continuare cu dezvaluirile, cel putin unul dintre noile modele ale seriei iPhone 11 va fi vandut intr-o culoare verde inchis, dar aceasta nu e prima oara cand auzim de asta, si culoarea lavandei fiind zvonita. Incarcatorul pentru noile telefoane din seria iPhone 11 ar urma sa fie acelasi ca si pana acum, deci nu vom avea un incarcator rapid inclus, ceea ce este o veste proasta, si contrazice multe zvonuri anterioare.

iPhone 11 ar urma sa fie vandut in versiuni cu 64 GB, 256 GB si 512 GB spatiu de stocare, exact precum modelele anterioare, deci nu vom avea minim 128 GB, pentru Apple contand doar profitul. In ceea ce priveste productia, se pare ca partenerii Apple deja au pregatite componentele si urmeaza sa inceapa asamblarea in perioada urmatoare, pentru ca seria iPhone 11 sa fie lansata in luna septembrie.

iPhone 11 ar putea fi chiar si mai scump decat actualele modele existente pe piata, dar ramane de vazut ce anume va anunta compania Apple, in special pentru piata europeana.