Telefoanele Huawei, Vestile PROASTE pentru TOTI Clientii

Telefoanele Huawei au parte de vesti foarte proaste pentru toti clientii din Romania, iata ce trebuie sa stie toata lumea in legatura cu viitorul produselor.

Telefoanele Huawei, Vestile PROASTE pentru TOTI Clientii

Telefoanele Huawei au parte de vesti foarte proaste pentru toti clientii, iar asta in conditiile in care lumea asteapta de foarte multa vreme cateva vesti bune in legatura cu modul in care isi vor folosi produsele. Mai exact, in ultimele zile am primit tot mai multe indicii cu privire la faptul ca telefoanele Huawei nu vor avea parte de tot ceea ce au promis chinezii pana acum, cel putin nu in masura in care ei au dorit ca oamenii sa stie.

Telefoanele Huawei nu vor avea prea curand parte de actualizarile majore pentru Android Q pe care chinezii dau de inteles ca le vor oferi, ei prezentand deja EMUi 10 pentru noul sistem de operare, dar ea nu va veni curand. In momentul de fata pentru telefoanele Huawei este pregatit Harmony OS, iar asta deoarece Donald Trump nu vrea sa ridice macar partial sanctiunile pe care le-a impus, iar clientii sunt cei care au cel mai mult de pierdut.

Telefoanele Huawei, Vestile PROASTE pentru TOTI Clientii

Situatia este atat de rea incat pentru telefoanele Huawei este pregatit inclusiv un serviciu alternativ pentru Google Maps, chinezii parand sa fie siguri ca nu vor mai putea oferi aplicatia celor de la Google in produse. Desigur ca Harmony OS, sistemul de operare inlocuitor al Android, va ajunge initial in noile modele de telefoanele Huawei care vor fi lansate in aceasta toamna, iar asta deoarece Google nu poate licentia sistemul sau de operare inca.

Daca nu se va intampla vreo minune pentru telefoanele Huawei, atunci toti cei care au acum telefoanele cumparate, vor beneficia doar de actualizari minore pentru Android, adica doar patch-uri de securitate si ce dezvolta chinezii. Alte noutati de la Google nu vor veni, nici pentru telefoanele Huawei licentiate deja, iar asta deoarece sanctiunile actuale interzic oferirea lor, iar chinezii nu au cum sa modifice acest lucru fara Donald Trump.

Telefoanele Huawei se indreapta spre un sistem de operare pe care nu-l doreste nimeni, si spre servicii de care oamenii nu au nevoie, asa ca ramane de vazut ce se va intampla cu ele.

18 COMENTARII

  1. Am trăit printre chinezi destul de multă vreme, la fel si printre japonezi. Deși, față de japonezi, chinezii sunt niște grobieni, sunt niște oameni extraordinari și îți spun un lucru: sunt mult, mult mai civilizați și mai sufletiști decât noi.
    Dar îmi place, s-au găsit românii ca tine ieșiți cu pantalonii rupți din comunism si care scuipă semințe in autobuz sa râdă de chinezii care au ieșit cumva din comunism. Și asta doar pentru că românul își permite acum sa cumpere un iphone sau un samsung sau sa se ducă la Mamaia cu LV-ul fake agățat de mână.
    Cum era dacă pe vremea lui ceașcă te făceau toți comunist?
    Se pare ca nu ești mai inteligent ca S rb dacă te dai bogat doar pentru ca ai un amărât de telefon. Lol, ești bogat dacă ai un telefon de 1000 de euro si nu unul de 800. Oare cine vrea sa aibă valoare pe la noi? Penibil
    PS: Du-te la chinezi si lăudă-te cu bogăția ta de samsung, iphone sau orice alt telefon si nu o sa dea nimeni niciun ban pe tine. Înțelege-le filozofia si nu o sa mai dai nici tu doi lei pe chestii inutile

  2. AICI VORBIM DE HUAWEI, NU DE ISTORIA LUMII. NU O MAI DA IN DIVERSÈ OFF TOPIC. VINDE P30 PRO SI IA-TI SAMSUNG NOTE 10 CA SA NU MAI FII OBSEDAT DE CHINEZII ASTIA TERMINATI. DUPA CE ITI IEI NOTE 10, TE ASIGUR CA UITI DE HUAWEI IN 2 SECUNDE. AI INNEBUNIT CU COMUNISTII ASTIA SI CU HUAWEI ?? TE PLATESC ?? AI ACTIUNI LA EI ??

  3. Acum sunt probleme și cu Samsung,legat de colaborarea celor două state coreene,nord și sud.Apple pare să susțină Samsung pe lângă Tov. Trump.Dar nu se știe…

  4. Acum te înjură foarte mulți români și o meriți, numai un om meschin și rău se bucură de răul celorlați oameni, chiar dacă omori pisici și câini, poate o faci dacă te bucuri de răul posesorilor de Huawei, să speram că ți se va strica telefonul repede, ca posesor de huawei, pe care am dat bani munciți, îți doresc să îți cada telefonul și să ai probleme, cum ne dorești nouă. Chinezi vor fi afectați dar nu foarte mult, au piețe uriașe, China, India, Rusia, practic ne dorești rău nouă, cei care nu ți-am făcut nimic doar am cumpărat un produs bun..

  5. Și dacă întâmplător așa de ciudă cineva ” scapă ” o soluție bună de încărcat noul soft și un rom funcțional cam cum e ? – telefoanele vândute până în momentul de față , și din cate ați zis chiar până la sfârșitul anului cam au licență Google . Un soi de model Xiaomi . Totuși e vorba de milioane de bucăți.
    În altă ordine de idei am în Allview P5 Smart Pro parcă care e cam sigur că nu mai primește ever update nici măcar Harmony – deci ce vorbim – P10 de la Huawei e cu android 9 pornind de la 7 …
    Altă chestiune e că miliardele neîncadrate de Google precis se duc in mandatul 2 la Trump , SIGUR !!!!
    Articol așa că sa fie – ce s-au bucurat cei ce au luat P30 la un sfert de preț da nu mai pune nimeni botul .

  6. Mi se rupe galactic puloverul de dramele voastre care ati pus botu’ la vrajeala chinezilor. Daca voiati ieftineli chinezesti, mai sunt inca minin 5 firme comuniste de telefoane de unde sa alegi. Nu inteleg ce va apucat dragostea așa de brusc și așa de tare de chinezarii. Până acum vreun an-doi faceati misto de tot ce e fabricat in China. Acum brusc va plac de nu mai puteți dupa chinezarii. Eu ma bucur ca se duce in cap o panarama de firma comunista, un paravan al comunistilor chinezi cei mai nenorociți care alimenteaza si pe fratii din Coreea de Nord si se au cu Rusia ca frații. Nu stiati ca prin Huawei dati banii direct nomenclaturii comuniste si serviciilor secrete chineze ?? Citeste cine e si ce a fost fondatorul Huawei. As vrea sa se baneze toate firmele chinezesti. Sa-i nenoroceasca. O adunatura de sarantoci comunisti care au copiat si spionat toate tehnologiile vestice. Inclusiv clone de masini, computere, sateliti. Tot !!!
    Cât despre telefonul meu, Samsung S10 Plus de 512 GB, tin sa te anunt ca e asigurat, poate sa imi cada pe jos de cate ori vreau. Nasol…

  7. Și când ai luat telefonul ala al tău, Samsung S10 plus, la care specifici ca ai și spațiu de stocare… Ai găsit în cutie și vreun certificat de smecher? Ca asa pare..

  8. Îmi închipui de de cei 5500 de lei ai tai, plătiți la precomanda, coreenii aia s-au grăbit sa mai salveze niște balene prin vreun golf, sau au sărit repede sa ajute niște amărâți prin Africa..
    Tu bucură-te ca ai avut bani de precomanda.. Asta cred ca ai vrut sa te lauzi de la început.
    Lasă săracii sa se bucure și ei de telefoanele lor, oricare ar fi alea.

  9. Am trăit printre chinezi destul de multă vreme, la fel si printre japonezi. Deși, față de japonezi, chinezii sunt niște grobieni, sunt niște oameni extraordinari și îți spun un lucru: sunt mult, mult mai civilizați și mai sufletiști decât noi.
    Dar îmi place, s-au găsit românii ca tine ieșiți cu pantalonii rupți din comunism si care scuipă semințe in autobuz sa râdă de chinezii care au ieșit cumva din comunism. Și asta doar pentru că românul își permite acum sa cumpere un iphone sau un samsung sau sa se ducă la Mamaia cu LV-ul fake agățat de mână.
    Cum era dacă pe vremea lui ceașcă te făceau toți comunist?
    Se pare ca nu ești mai inteligent ca S rb dacă te dai bogat doar pentru ca ai un amărât de telefon. Lol, ești bogat dacă ai un telefon de 1000 de euro si nu unul de 800. Oare cine vrea sa aibă valoare pe la noi? Penibil
    PS: Du-te la chinezi si lăudă-te cu bogăția ta de samsung, iphone sau orice alt telefon si nu o sa dea nimeni niciun ban pe tine. Înțelege-le filozofia si nu o sa mai dai nici tu doi lei pe chestii inutile

  10. Dacă tot te dai atât de citit ar trebui să știi ca cel mai mare furt de proprietate intelectuală din istoria omenirii a fost făcut de lumea occidentală, adică de SUA la sfârșitul celui de-al doilea război mondial când au prăduit tot ce însemna tehnologie de la nemți. Oficiul german de proprietate intelectuala a fost repus oe picioare abia prin anii ’50 pentru ca americanii și englezii luaseră tot. In biblioteca congresului american încă există zeci de tone de documente furate de la nemți. Toti contractorii armatei americane din ww2 au fost plătiți cu invenții germane. Like Motorola care după ww2 a ajuns foarte sus.
    Bonus, NSA si guvernul american au mai multe date despre tine decât chinezii. Știi că au obligat statul român să le dea toate datele noastre, nu? Ăsta e un fapt necontestat
    Bonus 2: pe vremea când occidentalii furau tehnologie de la chinezi, deși furtul de genul ăsta era pedepsit cu moartea, era ok ca erau cuceritori.

  11. Îți recomand măcar două săptămâni printre ei. O sa cunoști oameni amărâți, dar care vor să trăiască. Si pentru asta produc orice in spatele curții. Lucruri pe care ni le vând nouă pe alie_xpre_ss. Din nevoie. Vând pe stradă orice, de la mâncare până la jucării si orice mai pot face, dar seara … toți fac curat. Noi facem nimic. Stăm pe binecunoscutele băncuțe din fața porții si ne plângem ce e mizerie. Dar suntem anticomuniști. TRĂIASCĂ!

  12. Ca sa ne înțelegem. Am P30 pro. Sunt sărac rău. Nu îmi permit sa merg la mamaia. N-am valoare. Ascund telefonul cand ies oe stradă Vai steaua noastră de bogați, dacă atât ne-a rămas. Sa ne lăudam cu niște telefoane de 1000 de euro. Te simți ca ăia cu dinții sau lanțurile de aur cand scoți samsungul in soare, așa-i?

  13. AICI VORBIM DE HUAWEI, NU DE ISTORIA LUMII. NU O MAI DA IN DIVERSÈ OFF TOPIC. VINDE P30 PRO SI IA-TI SAMSUNG NOTE 10 CA SA NU MAI FII OBSEDAT DE CHINEZII ASTIA TERMINATI. DUPA CE ITI IEI NOTE 10, TE ASIGUR CA UITI DE HUAWEI IN 2 SECUNDE. AI INNEBUNIT CU COMUNISTII ASTIA SI CU HUAWEI ?? TE PLATESC ?? AI ACTIUNI LA EI ??

  14. Suntem azi 8 miliarde pe planeta. Aș da câteva bombe atomice in China, India si Africa sa scapam de 3 miliarde de mizerii. Daca ai ști ce galactic mi se rupe mie puloverul de bieții chinezoi. Sa se castreze chimic sau sau să-și înnoade trompele ca sa nu mai toarne 10 copii de familie, animale împuțite

  15. Nu. Cand scot Samsung S10 Plus , simt ca am dat banii pe ceva cu adevarat de calitate, care nu alimenteaza Partidul Comunist Chinez si pe fratii din Coreea de Nord. Pacat ca ai dat banii pe o mizerie. Daca luai Mi9 era mult mai tare si mult mai ieftin. Dar acum , asta e. Din septembrie ramâi fără suport Google.