Samsung GALAXY NOTE 10, iPhone XS, Huawei P30 PRO, Camerele Comparate (VIDEO)

Samsung GALAXY NOTE 10, iPhone XS, Huawei P30 PRO au camerele comparate intr-un clip video care ne arata noul "rege" al fotografiei de pe telefoane mobile.

Samsung GALAXY NOTE 10, iPhone XS, Huawei P30 PRO au camerele comparate astazi intr-un clip video care ne arata la ce ne putem astepta daca suntem interesati sa cumparam unul dintre telefoane. Samsung GALAXY NOTE 10 si Huawei P30 PRO au camere cvadruple, cu un senzor ToF separat ceilalti standard, in timp ce iPhone XS Max are nevoie de unul, dar deocamdata compania Apple nu pare interesata sa ofere o asemenea schimbare.

Samsung GALAXY NOTE 10 a fost declarat de catre experti ca fiind telefonul cu cea mai buna camera din lume, in timp ce iPhone XS este cu mult in urma sa, dar si a Huawei P30 PRO, lansat in luna martie. In ciuda celor spuse de catre experti, puteti vedea ca Samsung GALAXY NOTE 10, iPhone XS, Huawei P30 PRO ofera calitate diferita in functie de ceea ce se pozeaza, sau inregistreaza, iar fiecare dintre ele are puncte forte, sau slabe.

Samsung GALAXY NOTE 10, iPhone XS, Huawei P30 PRO, Camerele Comparate (VIDEO)

Samsung GALAXY NOTE 10 si Huawei P30 PRO, spre deosebire de iPhone XS, pot deasemenea sa faca si clipuri video cu efect de adancime, ceva ce Apple nu a putut oferi pana in prezent, dar putem spera. Dintre toate cele trei telefoane, Samsung GALAXY NOTE 10 inregistreaza pozele cele mai bune in majoritatea situatiilor, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pentru clipurile video, Huawei P30 PRO reusind sa se plaseze pe pozitia a doua de multe ori.

Samsung GALAXY NOTE 10 si iPhone XS reusesc uneori sa fie destul de egale, si de destule ori depasesc Huawei P30 PRO, insa totul depinde de ceea ce este inregistrat de catre utilizatori. Huawei P30 PRO castiga fara drept de apel cand vine vorba despre inregistrarile facute folosind functia zoom, iar asta deoarece Samsung GALAXY NOTE 10 si iPhone XS nu au zoom la fel de bun, iar din acest punct de vede rau nevoie de multe imbunatatiri.

Samsung GALAXY NOTE 10, iPhone XS, Huawei P30 PRO sunt telefoane foarte bune pentru facut poze si clipuri video, insa telefonul coreenilor este noul “rege” al “fotografiei mobile”.

4 COMENTARII

  1. Huawei are zoom 5x dar are un senzor obosit de 8 mp si f/3.2 total inutil la lumina scazuta. Si ziua pozele in zoom ies sub mediocre. E ca si cum ai un telescop bun dar cel care se uita prin el este cam chior. Note 10 are zoom 2x dar are un senzor de 12 mp cu f/2.0 care face poze la fel de bune precum camera principala. Si camera wide are 16 mp, face poze excelente. Deci prefer Samsung. In rest Note 10 le sparge pe toate si noaptea si ziua. P30 Pro nici macar nu poate filma 4K la 60 fps. O minciuna de telefon de la cap la coada cu un procesor Kirin 980 care in testele de viteza iese maxim ca Note 9 vechi de un an.

  2. Huawei are zoom 5x dar are un senzor obosit de 8 mp si f/3.2 total inutil la lumina scazuta. Si ziua pozele in zoom ies sub mediocre. E ca si cum ai un telescop bun dar cel care se uita prin el este cam chior. Note 10 are zoom 2x dar are un senzor de 12 mp cu f/2.0 care face poze la fel de bune precum camera principala. Si camera wide are 16 mp, face poze excelente. Deci prefer Samsung. In rest Note 10 le sparge pe toate si noaptea si ziua. P30 Pro nici macar nu poate filma 4K la 60 fps. O minciuna de telefon de la cap la coada cu un procesor Kirin 980 care in testele de viteza iese maxim ca Note 9 vechi de un an.

  3. Tu confunzi compararea datelor tehnice cu hate ?? Ce vrei sa fac , sa zic ca e mai bun doar ca sa nu te afecteze pe tine, posesorul frustrat de Huawei ?? Accepta realitatea. V-au prajit toti neuroni mincinosii astia care va arata poze facute cu dslr si zic ca sunt facute cu P20, P30, Mate 20. La absolut fiecare lansare de la P20 incoace au fost prinsi mintind cu ceva. Eu am testat toate modelel de Huawei seria P si Mate la greu, mai ales noaptea si nu inteleg cum va lasati pacaliti in asemenea hal. Sunt telefoane bune, dar care nu merita mai mult ca Xiaomi Mi9 cu SD855 care costa DOAR 2100 lei. P30 poate fi comparat cu Samsung A80, dar in niciun caz cu Note 10, S10, iPhone XR.