Samsung GALAXY NOTE 10 Plus DISTRUGE iPhone XS, Huawei P30 PRO

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus distruge iPhone XS si Huawei P30 PRO cu noul ecran implementat de catre coreeni, iata ce fel de performante poate oferi pentru clienti.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus DISTRUGE iPhone XS, Huawei P30 PRO

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus distruge iPhone XS si Huwei P30 PRO, initial depasind ambele telefoane cu noua sa camera uimitoare, iar acum acelasi lucru este valabil inclusiv in cazul ecranului, cel mai bun din industrie. Expertii de la Display Mate au anuntat ca Samsung GALAXY NOTE 10 Plus are un ecran care stabileste 13 recorduri in ceea ce priveste calitatea pe care o ofera imaginile inregistrate cu ajutorul sau, ceea ce arata calitatea din spatele lui.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus are un ecran cu mult imbunatatit in comparatie cu cel al Samsung GALAXY S10, dar asta e normal din moment ce atat Apple, cat si Huawei cumpara ecrane de la coreeni pentru telefoane. Samsung GALAXY NOTE 10 Plus a stabilit un record in materie de acuratete a culorilor, contrast si intensitate a ecranelor pentru telefoane, componenta atingand si un procent de peste 100% de acoperirea a culorilor conform standardului DCI-P3.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus DISTRUGE iPhone XS, Huawei P30 PRO

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus are deasemenea o luminozitate de pana la 1308 nits, stabilind un nou record, plus unghiuri de vizualizare mult mai bune decat a oricarui alt model de telefon de pana acum. Samsung GALAXY NOTE 10 Plus are deasemenea cel mai mic procent de reflexie a culorilor, de numai 4.3%, dar si cel mai mare contrast in lumina ambientala, ceea ce rezolva o problema foarte veche a telefoanelor Android care au ecrane OLED.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus are si cea mai mica variatie a luminozitatii cand se vizualizeaza iamgini din unghiuri diferite, acesta fiind de numai 24% la 30 de grade. Expertii lauda si rezolutia de 3040 x 1440 pixeli ca fiind cea mai mare rezolutie vizibila pe un smartphone, iar asa Samsung GALAXY NOTE 10 Plus aduna record dupa record cu un ecran care uimeste din toate punctele de vedere, exact precum camera, care a luat multa lume prin surprindere.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus este un telefon foarte bun, conform expertilor, atat pentru a face poze, cat si pentru a le vizualiza, deci oricine face asta in mod frecvent are nevoie de el.