Planeta Saturn. Imagini ULUITOARE care au SOCAT Internetul

Planeta Saturn. Noi imagini uluitoare care au socat internetul au fost publicate pentru a ne dezvalui un secret major al corpului ceresc atat de indepartat.

Planeta Saturn. Imagini ULUITOARE care au SOCAT Internetul furtuna

Planeta Saturn. A doua cea mai mare planeta din sistemul solar are o descoperire uluitoare facuta de catre cercetatori, iar asta in conditiile in care pana in prezent omenirea stia cu totul altceva. Mai exact, conform cercetatorilor, pe planeta Saturn au loc cele mai puternice furtuni din intregul sistem solar, iar in imaginea animata de mai jos puteti vedea cat de mare este un uragan surprins recent deasupra polului nord al corpului ceresc.

Planeta Saturn. Uraganul pe care-l vedeti mai jos are un diametru de 2000 de kilometri, de peste 4 ori mai mare decat ceea ce se inregistreaza pe Pamant, iar vanturile au putere de pana la 500 de kilometri pe ora. Vorbim despre un uragan care are o putere imensa, si care daca ar avea loc pe Pamant ar crea distrugeri la o scara fara precedent, insa pe planeta Saturn nu afecteaza decat mediul natural de acolo, care probabil pana acum a fost format deja.

Planeta Saturn. Imagini ULUITOARE care au SOCAT Internetul

Planeta Saturn. Imagini ULUITOARE care au SOCAT Internetul furtuna vortex polar
Vortex polar surprins deasupra polului nord de pe planeta Saturn.

Planeta Saturn. Descoperirea este una uimitoare, pentru ca aflam cam cat de serioase sunt dezastrele naturale pe o planeta atat de mare, si ce se intampla pe planeta noastra in momentul de fata. Daca problemele ar fi la fel de mari precum pe planeta Saturn, atunci cu siguranta ar fi existat foarte multe zone depopulare deoarece uraganele ar fi alungat in totalitate orice fel de oameni care ar fi dorit sa se stabileasca in zone lovite constant de dezastre.

Planeta Saturn. Imagini precum cea de mai sus sunt extrem de greu de inregistrat din cauza distantei corpului ceresc fata de Pamant, dar si a faptului ca nu se intampla chiar atat de des pentru a fi inregistrate. Desigur ca nu se stie ce anume se intampla pe suprafata de pe planeta Saturn cand au loc asemenea furtuni puternice, dar poate ca intr-un viitor nu foarte indeparatat vor veni si detalii cu privire la forta lor de distrugere.

Planeta Saturn. Concluzionand, iata cat de serioase sunt furtunile dincolo de Pamant si cat de mult trebuie sa ne bucuram ca nu avem parte de fenomene de o intensitate atat de mare.