Apple Cheltuie o AVERE pe Filme si Seriale Atacand Netflix

Apple Cheltuie o AVERE pe Filme si Seriale Atacand Netflix

Apple a decis sa cheltuie o suma foarte mare pentru filme si seriale pe care le va lansa pentru Apple TV+, atacand foarte serios compania Netflix. Desi anul trecut s-a spus destul de clar ca Apple va cheltui 1 miliard de dolari pentru filme si seriale pentru Apple TV+, se pare ca acum cifra a crescut la 6 miliarde.

Cresterea bugetului pentru filme si seriale dedicate Apple TV+ a fost necesara dupa ce compania a cheltuit cateva sute de milioane de dolari doar cu The Morning Show. Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, si Steve Carell fac parte din serial, iar cu 1.15 milioane de dolari platiti doar catre actrite pe fiecare episod, e usor de inteles unde se duc banii.

Cu cele 6 miliarde de dolari Apple ramane in urma Netflix, care cheltuie 15 miliarde de dolari anual pentru filme si seriale, dar o va ajunge cu siguranta. Problema pentru cei de la Apple este ca oferta initiala de filme din Apple TV+ nu este suficient de diversificata, astfel ca are nevoie de si mai mult continut.

Apple va lansa Apple TV+ in toamna acestui an la pretul de 9.99 dolari lunar, unul destul de mare daca ne gandim ca nu are oferta diversificata a Netflix. In ciuda acestui lucru, Apple vrea sa concureze serios cu platforma concurenta, deci ramane de vazut ce va oferi pentru vizionare, si cu cat isi va mai creste bugetul.