Huawei. Mesajul DISPERAT de RAZBOI dupa LOVITURA lui Trump

Huawei. Fondatorul companiei are un mesaj disperat pentru angajatii sai dupa o noua lovitura extrem de dura venita din SUA, iata ce le cere "soldatilor" sai.

Huawei. Mesajul DISPERAT de RAZBOI dupa LOVITURA lui Trump

Huawei. Compania trece prin momente extrem de dificile, iar fondatorul sau, Ren Zhengfei, le-a trimis ieri tuturor angajatilor un mesaj razboinic prin care ii “cheama la lupta” impotriva SUA si a lui Donald Trump. Fost angajat al armatei populare chineze, Zhengfei stie ce inseamna lupta, iar Huawei si angajatii sai sunt atrasi in acest razboi in car fiecare trebuie sa “dea tot ce are” pentru ca la final compania sa aiba castig de cauza.

Huawei. Fondatorul companiei vede situatia actuala ca una in care compania va supravietui, sau va disparea, si are dreptate sa priveasca lucrurile asa, deoarece SUA i-a interzis accesul la mai toate componentele cheie ale produselor sale. Huawei a anuntat deja ca va concedia o parte dintre angajati in urmatoarea perioada, fondatorul dorind sa eficientiezeze cat se poate de mult tot ceea ce tine de functionarea companiei, dar sa si reduca costurile.

Huawei. Mesajul DISPERAT de RAZBOI dupa LOVITURA lui Trump

Huawei. Fondatorul companiei le cere angajatilor sa-si faca treaba mai bine decat pana acum, si daca nu pot sa “faca loc tancurilor” sa atace inamicul imaginar, iar daca acestea sunt stricate, “sa le traga cu funiile”. Zhengfei a confirmat deasemenea faptul ca rezultatele financiare din T2 2019 nu prezinta situatia reala a Huawei, care a incasat bani mai rapid de la furnizorii sai multumita bunavointei acestor, dar situatia se va schimba in T3.

“Fie formează o„ echipă de comandă ”pentru a explora noi proiecte – caz în care ar putea fi promovați la comandantul companiei dacă se descurcă bine. Sau pot găsi locuri de muncă pe piața internă. Dacă nu găsesc un rol, salariile lor vor fi reduse la fiecare trei luni. Dacă nu puteți face treaba, atunci faceți loc pentru ca tancul nostru să se rostogolească; Și dacă doriți să veniți pe câmpul de luptă, puteți lega o frânghie în jurul tancului pentru a o trage de-a lungul, toată lumea are nevoie de acest fel de hotărâre! 

Huawei. Fondatorul se asteapta ca acest razboi cu SUA sa dureze inca 3 – 5 ani, iar la final compania sa sa iasa mult mai puternica, c angajati noi care vor avea determinarea sa sustina evolutia companiei in viitor. Huawei isi ameninta angajatii si cu taierea salariilor la fiecare trei luni daca nu formeaza “echipe de commando” care sa gaseasca noi proiecte care sa aduca mai multi bani pentru companie, deci situatia este una destul de grava.

Huawei. SUA a extins sanctiunile sale la inca 46 de subsidiare ale chinezilor, astfel ca acum capacitatea lor de a cumpara componente este si mai mult redusa, iar T3 2019 se anunta fi un dezastru.