WhatsApp. TRUCUL GROZAV de care Nu ai STIUT ca ai Nevoie

WhatsApp. Un truc grozav pentru aplicatia de mesagerie iti aduce o functionalitate de care nu ai stiut ca ai nevoie, dar care este foarte utila.

WhatsApp TRUCUL GROZAV de care Nu ai STIUT ca ai Nevoie

WhatsApp. Un truc de care mai mult ca sigur nu ai stiut pana acum aduce pentru aplicatia de mesagerie o schimbare extrem de interesanta care ii va si deruta pe prietenii cu care porti conversatii. Mai exact, vorbesc despre un truc prin intermediul caruia poti modifica felul in care arata textele pe care le scrii prin aplicatia WhatsApp catre oricine, fie ca o faci in cadrul unei conversatii, sau in cadrul unui grup de conversatii.

WhatsApp. Trucul despre care vorbesc iti va permite sa scrii textele cu bold, sau italics, adica ingrosat, sau inclinat, ideea fiind ca mesajele sa iasa in evidenta cand le scrieti, indiferent unde ajung. In unele situatii s-ar putea chiar sa generati si invidie din partea celor care folosesc WhatsApp si nu stiu cum sa modifice textele astfel incat sa apara in mod modificat indiferent unde sunt trimise de catre voi.

WhatsApp. TRUCUL GROZAV de care Nu ai STIUT ca ai Nevoie

WhatsApp. Pentru a scrie textele cu bold, sau ingrosat, este necesar doar sa puneti textul intre **, adica *textul vostru*, iar dupa ce ati apasat mesajul de trimitere, totul va aparea ingrosat. In cazul in care vreti sa scrieti textele cu italics, sau inclinat, atunci trebuie sa folositi _, adica _textul vostru_, iar cand apasati butonul de trimitere veti vedea ca intregul text este inclinat, ceva ce in mod normal nu puteti face altfel.

WhatsApp. Acest truc poate fi folosit, in mod teoretic, atat pe iOS, cat si pe Android, insa daca aveti o tastatura terta cu optiuni de modificare a fonturilor, atunci ar trebui sa puteti asta chiar si mult mai simplu. Din pacate aplicatia nu are integrate in mod nativ optiuni pentru a controla modul in care este afisat textul scris catre alte persoane, iar cei de la WhatsApp nu au deocamdata vreun plan pentru a oferi o asemenea functie.

WhatsApp. In viitor n-ar fi exclus sa vedem asemenea functii in aplicatie, dar in momentul de fata nu aveti alta solutie pentru a beneficia de tot.