WhatsApp. Mesajul HALUCINANT care a SPERIAT Intreaga ROMANIE

WhatsApp. Un mesaj halucinant distribuit pe reteaua de socializare a speriat oamenii din intreaga Romanie, iata ce a ingrijorat extrem de multi cetateni.

WhatsApp. Mesajul HALUCINANT care a SPERIAT Intreaga ROMANIE

WhatsApp. Apliaatia de mesagerie a fost folosita astazi pentru a speria intreaga Romanie cu un mesaj care i-a ingrijorat pe foarte multi dintre romani, desi autoritatile spun ca nu exista niciun motiv de panica. Mai exact, astazi a fost propagat in cadrul retelei WhatsApp un mesaj prin care romanii erau avertizati in legatura cu un nor radioactiv care s-ar afla deasupra tarii noastre in urma unei explozii nucleare care a avut loc in Rusia.

WhatsApp. Saptamana trecuta a avut loc intr-adevar un incident nuclear in Rusia, cateva persoane fiind ucise dupa ce un test pentru o bomba nucleara a esuat, foarte multe persoane fiind ranite in urma ei. Norul radioactiv care s-a ridicat spre cer in urma exploziei inca se afla deasupra Rusiei, insa unii s-au gandit sa ii sperie pe romanii de pe WhatsApp cu un mesaj prin care li se spunea sa aiba foarte mare grija ca sunt in foarte mare pericol.

WhatsApp. Mesajul HALUCINANT care a SPERIAT Intreaga ROMANIE

WhatsApp. Printre recomandarile care erau inscrise in mesaj se numara si inchiderea geamrlor pentru protejarea impotriva radiatiilor nucleare, ceea ce este pura prostie, deoarece protectia nu exista intr-o asemenea situatie. Interesant este ca in alte mesaje propagate prin WhatsApp se facea trimitere la un website pentru monitorizarea radioactivitatii la nivel mondial, si acolo se specifica foarte clar faptul ca nu exista vreun motiv de ingrijorare in Romania.

“Profesorul Mircea Vintilescu: “URGENT DE CITIT, DE ÎNȚELES, CÂT MAI ALES DE LUAT ÎN MOD INDIVIDUAL MĂSURILE DE PROTECȚIE NORUL RADIOACTIV DIN NORD-VESTUL RUSIEI MĂTURĂ MÂINE TOT TERITORIUL ROMÂNIEI. Ca specialist în domeniul protecției mediului înconjurător, dar mai ales al vieții, consider că trebuie să vă informez, dar nu pentru a vă alarma sau panica, ci pentru a putea acționa fiecare în mod individual și preventiv pentru protecția necesară.”

WhatsApp. Conform autoritatilor, totul a fost nimic mai mult decat o stire falsa, iar asta deoarece norul radioactiv care ar fi deasupra Rusiei nu este aproape de Romania, si nu ar reprezenta vreun pericol iminent. Autoritatile spun ca stirea falsa privind cresterea radioactivitatii in Romania nu ar trebui luata in considerare de catre romani pentru ca nu avem de ce sa ne temem, deci ar trebui sa stam foarte linistiti.

WhatsApp. Acestea fiind spuse, daca vedeti un mesaj care contine ceea ce este listat mai sus, printre altele pentru ca intregul mesaj e foarte lung, ar trebui sa stiti ca autoritatile spun ca nu trebuie sa ne ingrijoram.