iOS 13 Beta 8 a fost LANSAT pentru iPhone si iPad de Apple

iOS 13 Beta 8

iOS 13 beta 8 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad, si iPod Touch. Americanii pastreaza traditia lansarilor facute o data la doua saptamani pentru versiunile beta ale sistemelor sale de operare, iar asa iOS 13 beta 8 este oferit acum mai mult ca sigur cu diverse imbunatatiri.

iOS 13 beta 8 nu are deocamdata publicata si lista de noutati pe care compania Apple le-a implementat pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, dar cu siguranta o vom avea. iOS 13 beta 8 este oferit atat pentru iPhone, cat si in versiunea pentru iPad, astfel ca exista numeroase modificari pentru toate tipurile de iDevice-uri ale Apple.

iOS 13 Beta 7 a fost LANSAT pentru iPhone si iPad de Apple

iOS 13 beta 8 este incepand de astazi disponibil pentru instalare si prin intermediul unui profil de dezvoltator, deci nu mai e nevoie de un calculator pentru asta. Apple a promis ca in momentul in care versiunile public beta vor fi lansate, iOS 13 va putea fi instalat si de utilizatorii obisnuiti prin OTA, dar intre timp o puteti face si cu unul de dezvoltator.

iOS 13 beta 8 ar trebui sa va imbunatateasca experienta de utilizare pe iDevice-uri, insa desigur ca totusi ramane o versiune beta, si veti avea in continuare probleme. Separat de iOS 13 beta 8, compania Apple a lansat astazi inclusiv watchOS 6 beta 8, macOS Catalina beta 8, si tvOS 13 beta 8.