Samsung se FACE DE RAS ATACAND iPhone si Compania Apple

Samsung se face de ras atacand iPhone si compania Apple, iata ce s-a gandit de aceasta data sa faca pentru a-si arata inferioritatea in fata concurentei.

Samsung se FACE DE RAS ATACAND iPhone si Compania Apple

Samsung are o foarte mare suparare, si a decis ca singura solutie de a-si arata frustrarea este atacarea telefoanelor iPhone si a companiei Apple, dar intr-un mod destul de penibil si stupid. Mai exact, cei de la Samsung au creat o serie de GIF-uri prin care incearca sa arate ca lipsa iMessage din telefoanele sale, si implicit platforma Android, nu este o problema, iar oamenii ar trebui sa priveasca SMS-urile ca o forma la fel de buna de comunicare.

Samsung nu poate oferi iMessage in telefoanele sale pentru ca Apple refuza sa aduca platforma sa in sistemul de operare Android, iar motivele sunt destul de evidente, insa coreenii tot sunt suparati. Se pare ca supararea asta are la baza plangeri ale clientilor Samsung, sau plecari masive din lista de clienti, care aleg iPhone pentru a avea o forma mai simpla de comunicare.

View this post on Instagram

That girls a real jerk Chad, don’t worry. One day I PROMISE some girl will come along and appreciate you for your money #greendontcare #samsungpartner @samsungmobileusa

A post shared by Ben Soffer (@boywithnojob) on

Samsung se FACE DE RAS ATACAND iPhone si Compania Apple

Samsung s-a folosit si de unii influenceri de pe Instagram pentru a-si promova campania, iar acestia au “pus punctul pe i”, prezentandu-i pe cei fara iMessage ca persoane sarace care nu-si permit iPhone. Practic, ideea aceasta reprezinta un subiect tabu despre care nimeni nu vorbeste, dar despre care toata lumea stie, utilizatorii iPhone ironizand de foarte multe ori utilizatorii Android folosind pretul telefoanelor drept motiv.

Pew Pew No Sticker by Samsung Mobile USA for iOS & Android | GIPHY

Samsung nu ar fi pornit o campanie de acest gen daca lipsa iMessage din telefoanele sale nu ar fi fost o problema majora, asa ca e destul de clar faptul ca platforma celor de la Apple este foarte importanta. Aceasta este prima oara cand compania Samsung recurce la o campanie de acest gen pentru a ataca iPhone si iMessage, insa desigur ca o face intr-un mod destul de stupid, dar ne-am obisnuit deja cu aceasta abordare din partea lor.

Game Lol Sticker by Samsung Mobile USA for iOS & Android | GIPHY

Samsung nu va reusi vreodata sa le ofere clientilor o adevarata alternativa pentru iMessage, asa ca toti utilizatorii vor trebui sa se multumeasca cu WhatsApp, Facebook Messenger, si celelalte platforme de mesagerie.

3 COMENTARII

  1. Putin penibil. Dar rusinea nu cunoaste limite. Mai ales dupa headphone jack fiasco
    Mai bine ne-ar oferi mai repede acel Fold refacut care sa mearga impecabil pentru ca sunt sigur ca lumea va cumpara si va fi interesata

  2. Nu cred ca sunt utilizatori de telefoane Samsung care schimba platforma doar pt iMessage.
    In niciun caz plecari “masive” cum sunt prezentate in articol.