Samsung GALAXY S11. Va UMILI iPhone 11, Huawei MATE 30 PRO

Samsung GALAXY S11. O schimbare tehologica extrem de importanta pentru iPhone 11 si Huawei MATE 30 PRO va umili telefoanele produse de catre cele doua companii concurente.

Samsung GALAXY S11 Va UMILI iPhone 11, Huawei MATE 30 PRO

Samsung GALAXY S11. Acum cateva saptamani v-am spus ca pentru noul model de telefon este pregatita o schimbare extrem de importanta care ar urma sa aiba “ecou” in intreaga industrie a telefoanelor mobile. Mai exact, s-a spus ca Samsung GALAXY S11 urmeaza sa foloseasca baterii din grafen in locul celor din litiu-ion, iar asta va permite in primul rand cresterea capacitatii bateriei, si in al doilea rand prelungirea vietii bateriilor.

Samsung GALAXY S11. A treia, si la fel de importanta schimbare, este posibilitatea de incarcare foarte rapida a acestor baterii fara ca ele sa fie afectate in timp in cazul incarcarilor rapide repetate. Conform unor noi informatii aparute zilele acestea, se pare ca Samsung GALAXY S11 ar urma sa aiba o baterie de peste 4000 mAh, care ar urma sa poata fi incarcata in totalitate in aproximativ 30 de minute de catre utilizatori.

Samsung GALAXY S11. Va UMILI iPhone 11, Huawei MATE 30 PRO

Samsung GALAXY S11. Tehnologia pentru baterii pe care telefoanele coreenilor ar urma sa o aiba de anul viitor este ceva ce in iPhone 11, sau Huawei MATE 30 PRO nu vom vedea prea curand. Vorbim despre o evolutie uimitoare pentru tehnologiile bateriilor, iar Samsung GALAXY S11 va schimba foarte mult piata smartphone cu acest upgrade, in timp ce iPhone 11, Huawei MATE 30 PRO, sau Huawei P40 PRO vor ramane in urma sa.

Samsung GALAXY S11. E imposibil ca iPhone 11 si Huawei MATE 30 PRO sa aiba aceasta tehnologie implementata, ambele companii din spatele telefoanelor testand-o de ani de zile, dar fara succes deocamdata. Desi foarte multi fani ai lor vor ca bateriile din litiu-ion sa fie inlocuite cu unele din grafen, Samsung GALAXY S11 va fi, cel mai probabil, primul telefon cu aceasta tehnologie, iar iPhone 11 si Huawei MATE 30 PRO n-o vor avea.

Samsung GALAXY S11. Coreenii vor prezenta acest model de telefon in primavara anului viitor, mai exact prin februarie, iar lansarea ar trebui sa aiba loc in cursul lunii martie.