Huawei MATE 30 PRO. Anunt OFICIAL pentru Noul Telefon (VIDEO)

Huawei MATE 30 PRO. Un anunt oficial privind noul model de telefon a fost in sfarsit facut de catre compania Huawei, iata ce a dezvaluit inaintea lansarii.

Huawei MATE 30 PRO. Anunt OFICIAL pentru Noul Telefon (VIDEO)

Huawei MATE 30 PRO. Pentru toti fanii care asteapta lansarea acestui nou model de telefon a venit astazi un anunt oficial extrem de bun, care teoretic ar trebui sa intareasca ideea ca lansarea va decurge fara probleme. Mai exact, Huawei MATE 30 PRO va avea un nou chip Kirin 990, acesta urmand a include un procesor de ultima generatie, impreuna cu module RAM noi, si un nou mediu de stocare, totul urmand a face telefonul extrem de dorit.

Huawei MATE 30 PRO. Acest nou chip Kirin 990 va fi prezentat pe data de 6 septembrie in cadrul IFA Berlin 2019 de catre compania chinezeasca, dar telefonul ar trebui sa fie dezvaluit in mod oficial abia pe 19 septembrie. Noul chip Huawei MATE 30 PRO este gandit pentru revolutia 5G care este pregatita la nivel global, deci va avea performante care sa sustina viteze de navigare pe internet de pana la 2 Gbps, ceea ce este grozav pentru noi.

Huawei MATE 30 PRO. Anunt OFICIAL pentru Noul Telefon (VIDEO)

Huawei MATE 30 PRO. Detalii oficiale despre acest nou chip nu sunt cunoscute deocamdata, insa una dintre functiile speciale va fi capacitatea de a inregistra clipuri video in format 4K la 60 FPS. Separat de asta, este de asteptat ca acest chip Kirin 990 sa aiba eficienta energetica si performantele imbunatatite cu macar 20% fata de generatia anterioara, facand Huawei MATE 30 PRO mai rapid, si probabil oferindu-i autonomie mult mai buna.

Huawei MATE 30 PRO. In mod teoretic, acest nou chip ar trebui sa depaseasca inclusiv performantele pe care le ofera chip-ul Qualcomm Snadragon 855 pentru telefoane, putandu-l propulsa in top. Desigur ca fara a avea vreun test de performante facut pana acum, nu putem sti cat de puternic va fi Huawei MATE 30 PRO cu acest chip Kirin 990, insa ca de obicei, asteptarile sunt foarte mari de la aceasta serie de telefoane noi.

Huawei MATE 30 PRO. V-am spus mai sus cand urmeaza sa fie prezentat telefonul, iar singura necunoscuta ramane deocamdata pretul la care telefoanele vor fi vandute dupa ce vor fi anuntate in mod oficial.