Samsung GALAXY S10. One UI 2.0 din Android 10 Prezentat (VIDEO)

Samsung GALAXY S10. One UI 2.0 pentru Android 10 este prezentat in premiera intr-un clip video inainte de lansare, iata ce noutati aduce pentru clienti.

Samsung GALAXY S10. One UI 2.0 pentru aceste modele de telefoane ale companiei coreene apare astazi intr-un prim clip video si ne arata ce vom vedea in Android 10 cand actualizarea va fi disponibila in mod oficial. Cei care au telefoane Samsung stiu deja ca One UI 2.0 este deja in dezvoltare de ceva vreme pentru Android 10, dar si ca Samsung GALAXY S10 va beneficia de aceasta actualizare, impreuna cu multe alte modele de telefoane.

Samsung GALAXY S10. In baza a ceea ce este vizibil in clipul video de mai sus, se pare ca versiunea One UI 2.0 prezentata este una care aduce putine schimbari in comparatie cu versiunea creata pentru Android 9. Se pare ca schimbarile obligatorii din Android 10 sunt introduse in One UI 2.0 pentru Samsung GALAXY S10, dar separat de asta, nu se pot observa chiar atat de multe imbunatatiri de cre utilizatorii de telefoane se pot bucura.

Samsung GALAXY S10. One UI 2.0 din Android 10 Prezentat (VIDEO)

Samsung GALAXY S10. Avand in vedere ca Android 10 abia a fost lansat, e foarte posibil ca build-ul prezentat sa fie unul dintre primele testate intern de catre compania Samsung, si nu ceva mai recent. Pana acum cei de la Samsung nu au dezvaluit noutatile care vor fi pregatite pentru Android 10 si One UI 2.0, dar e de asteptat ca Samsung GALAXY S10 sa beneficieze de o serie de imbunatatiri semnificative impreuna cu acest update.

Samsung GALAXY S10. In mod normal actualizarea Android 10 pentru telefoanele companiei coreene ar trebui sa fie disponibila undeva prin iarna, in preajma Craciunului, asa cum s-a intamplat anul trecut. Inca peste 4 luni ne despart de acel moment, iar in aceasta perioada Android 10 poate avea implementate foarte multe noutati atat pentru Samsung GALAXY S10, cat si pentru alte modele importante care sunt vandute acum de coreeni.

Samsung GALAXY S10. Intre timp, versiuni beta ale Android 10 cu One UI 2.0 vor fi oferite pentru clientii interesati sa le testeze, asa ca ramane doar de vazut ce surprize sunt ascunse in acest update.