Huawei MATE 30 PRO. PROMISIUNEA Facuta pentru TOTI Clientii

Huawei MATE 30 PRO. Promisiunea facuta de catre compania Huawei pentru clientii din lumea intreaga ridica sperante foarte mari pentru lansarea din toamna.

Huawei MATE 30 PRO. PROMISIUNEA Facuta pentru TOTI Clientii

Huawei MATE 30 PRO. O promisiune foarte indrazneata este facuta pentru toti clientii actuali de telefoane ai companiei, dar si pentru cei care vor dori sa cumpere viitoarele modele care vor fi lansate. Mai exact, un vicepresedinte senior al companiei Huawei a declarat faptul ca Huawei MATE 30 PRO va fi lansat cu sistemul de operare Android, nu cu Harmony OS, chinezii dorind sa mentina un singur ecosistem pentru a oferi si o experienta unificata.

Huawei MATE 30 PRO. Promisiunea este una foarte indrazneata in contextul in care sanctiunile din SUA impiedica acum licentierea acestui telefon, iar semne ca lucrurile s-ar schimba n-au aparut pana in momentul de fata de acolo. Daca sanctiunile nu vor fi ridicate, sau o alta exceptie nu va fi facuta, atunci sansele ca Huawei MATE 30 PRO sa fie lansat cu Android sunt la fel de mici precum cele ca Huawei sa depaseasca Samsung in vanzarile globale.

Huawei MATE 30 PRO. PROMISIUNEA Facuta pentru TOTI Clientii

Huawei MATE 30 PRO. Daca SUA nu va dori totusi sa le permita chinezilor sa isi lanseze telefoanele cu Android, atunci Harmony OS este pregatit ca “plan B” de catre ei, dar asta inseamna si pierderea unei parti mari din vanzari. Pana acum Google nu a putut licentia telefoanele pe care Huawei a vrut sa le lanseze, iar cu Huawei MATE 30 PRO situatia n-ar trebui sa fie diferita, iar asta pentru ca actualele sanctiuni o impiedica sa faca acest lucru.

“Vrem să menținem un singur standard, un ecosistem. Harmony OS ar servi drept opțiune B pentru companie.”

Huawei MATE 30 PRO. Chiar daca acum compania promite ca le va oferi clientilor exact ceea ce isi doresc, in realitate e improbabil ca acest lucru sa se intample daca nu se va schimba ceva in mintea lui Donald Trump. Oricat ar vrea Huawei sa spuna ca va lansa Huawei MATE 30 PRO, din moment ce nu a mai lansat vreun model complet nou de telefon cu Android dupa impunerea sanctiunilor.

Huawei MATE 30 PRO. Lansarea ar trebui sa aiba loc in cursul lunii septembrie, sau cel tarziu in octombrie, conform informatiilor de pana acum, dar planurile se pot schimba in fuctie de sanctiunile din SUA.