NASA. SOCHEAZA Lumea cu un Anunt ULUITOR despre un ASTEROID

NASA. Agentia spatiala americana socheaza intreaga lume cu un anunt uluitor despre un asteroid foarte important, iata ce intentioneaza sa faca expertii.

NASA. Un anunt complet uluitor a fost facut de catre agentia spatiala americana, aceasta luand prin surprindere intreaga lume cu o decizie la care nimeni nu s-a asteptat pana in momentul de fata. Mai exact, cei de la NASA planuiesc o misiune care vizeaza un asteroid situat intre planetele Marte si Jupiter, aericanii dorind sa il analizeze deoarece contine materiale pretioase care valoreaza mii de miliarde de dolari, deci poate fi scos profit bun.

NASA. 16 Psyche este numele asteroidului pe care americanii vor sa-l investigheze, expertii fiind de parere ca acolo exista mari zacaminte de aur, platina, si alte materiale pretioase, care valoreaza foarte mult. Analizele facute in baza imaginilor inregistrate cu telescoapele au aratat faptul ca acolo s-ar gasi in principal fier si nichel, dar cei de la NASA au si parerea ca exista metale pretioase care valoreaza foarte, foarte multi bani.

NASA. SOCHEAZA Lumea cu un Anunt ULUITOR despre un ASTEROID

NASA. Agentia spatiala americana vrea sa trimita o nava spatiala pe acel asteroid in anul 2022, ea urmand a ajunge pe acea roca cosmica abia in anul 2026, deci abia atunci se va sti daca exista acolo o avere, sau nu. Intai cei de la NASA vor trimite o nava spatiala fara astronauti pentru a analiza asteroidul, iar mai apoi vor trimite si oameni, probabil pentru a incepe sa adune cate putin din pietrele pretioase care se afla acolo deja.

“Odată cu trecerea la această nouă fază a misiunii, suntem cu un pas mai mare de a descoperi secretele lui Psyche 16, un asteroid metalic misterios uriaș și asta înseamnă lumea pentru noi. Una dintre cele mai interesante ținte din centura principală a asteroizilor, 16 Psyche este un asteroid metalic uriaș, de aproximativ trei ori mai departe de soare decât Pământul. Misiunea Psyche va fi prima misiune de a investiga o lume a metalului și nu a stâncii și a gheții.”

NASA. Daca pe acel asteroid exista intr-adevar o avere sub forma de metale pretioase, si mii de miliarde de dolari pot fi facuti in baza lor, atunci cu siguranta vom vedea multe nave spatiale trimise. Pietrele pretioase de pe Pamant sunt ceva, dar unele aduse din spatiu de catre NASA ar valora cu mult, mult mai mult, deci se poate obtine profit foarte frumos din misiunile de acest gen, ceea ce ar finanta si alte misiuni ale agentiei spatiale.

NASA. Acestea fiind spuse, iata ca pana si cei de la agentia spatiala americana se gandesc la profit, si in baza a ceea ce este anuntat acum, au suficient de multe de gasit pe asteroid.