Huawei P40 PRO. EXCLUSIV, Anunt OFICIAL pentru Telefon (VIDEO)

Huawei P40 PRO. Un anunt oficial a fost facut in exclusivitate de catre un reprezentant al companiei chinezesti cu privire la o noutate importanta pentru telefon.

Huawei P40 PRO. Viitorul model de telefon pregatit pentru lansare in intreaga lume are un anunt oficial facut in exclusivitate de catre chinezii de la Huawei pentru toti cei care-l asteapta cu nerabdare in magazine. Mai exact, zilele trecute a fost anuntat in mod oficial noul chip Kirin 990 pentru Huawei MATE 30 Pro, insa asa cum se asteptau destul de multi fani, el urmeaza sa fie folosit inclusiv in Huawei P40 PRO, telefon care va fi lansat in 2020.

Huawei P40 PRO. Informatia a fost confirmata in mod oficial de catre un reprezentant al companiei chinezesti, numit Yanmin Wang, pentru presa adunata la un eveniment recent organizat de catre ea. Desigur ca nu era nevoie de prea multa imaginatie pentru a ne da seama ca Huawei P40 PRO urmeaza sa aiba acest nou chip Kirin 990, insa acum avem in mod clar confirmat faptul ca aceasta schimbare va fi oferita pentru toata lumea.

Huawei P40 PRO. EXCLUSIV, Anunt OFICIAL pentru Telefon (VIDEO)

Huawei P40 PRO. Avand in vedere ca jumatate de an va desparti lansarile celor doua modele de telefoane, e posibil ca acest chip Kirin 990 sa fie usor imbunatatit, dar diferentele cu siguranta nu vor fi foarte mari. In general nu se fac schimbari majore pentru hardware-ul procesoarelor intre modelele de acest gen, astfel ca Huawei P40 PRO ar trebui sa aiba fix aceleasi performante si functii pe care Huawei MATE 30 PRO le a avea cu acest chip.

Huawei P40 PRO. Chiar daca pe partea hardware nu se va schimba nimic la chip-ul Kirin 990, e posibil ca pe partea software sa fie implementate noutati, in special pentru camera telefoanelor, dependenta de procesor. Eficienta energetica poate fi deasemenea imbunatatita prin software, la fel ca si performantele, insa Huawei P40 PRO n-ar trebui sa aiba diferente prea mari in comparatie cu modelul lansat in toamna acestui an.

Huawei P40 PRO. Acestea fiind spuse, chiar daca va fi lansat in primavara anului viitor, viitorul model de telefon va avea totusi un chip Kirin 990 implementat de catre Huawei.