Android. PROBLEMELE EXTREM de GRAVE Confirmate de Google

Android. O serie de probleme extrem de grave au fost confirmate de catre compania Google pentru sistemul de operare, iata ce trebuie sa stie utilizatorii.

Android. PROBLEMELE EXTREM de GRAVE Confirmate de Google

Android. Probleme extrem de grave au fost confirmate de catre compania Google pentru sistemul de operare pe care-l ofera pentru miliarde de terminale mobile, sau fixe, din intreaga lume in momentul de fata. Mai exact, cei de la Google au anuntat ca in Android 10 au rezolvat nu mai putin de 193 de probleme de securitate care exista in actualele versiuni ale sistemului de operare, si vorbim despre o avertizare extrem de periculoasa facuta de ei.

Android. 193 de probleme de securitate reprezinta extrem de multe vulnerabilitati care pot compromite in totalitate sistemul de operare, si se pare ca el en-au fost rezolvate prin patch-uri oferite pentru Android 9. Problema si mai mare este ca toate aceste rezolvari ae problemelor din Android vor fi rezolvate pentru multi abia din iarna, sau din 2020, cand sunt asteptate actualizarile pentru telefoane de la producatori.

Android. PROBLEMELE EXTREM de GRAVE Confirmate de Google

Android. Cei de la Google spun ca unele dintre vulnerabilitatile de securitate care exista pentru sistemul sau de operare au un risc moderat de seuritate, insa exista si multe altele care n-au fost dezvaluite public. In ceea ce priveste felul in care Android este afectat de catre aceste probleme, diverse functii si framework-uri ale sistemului de operare au buguri care permit exploatarea oricand de catre persoanele rau intentionate.

Android. E normal ca o actualizare atat de mare sa rezolve atat de multe probleme de securitate, sau de functionare, a unui sistem de operare, iar cei de la Google nu s-au lasat mai prejos fata de actualizarile anterioare. Ar fi fost grozav ca Google sa ii si oblige pe producatorii de telefoane sa si ofere mai rapid actualizarile pentru Android astfel incat toti clientii sa fie protejati cat se poate de bine, insa din pacate asta nu se va intampla.

Android. Acestea fiind spuse, in momentul de fata aveti in telefoane 193 de probleme de securitate pe care Google le-a rezolvat deja in Android 10, dar care nu vor ajunge prea curand la voi.