Android. Schimbarea Google care SUPARA deja MULTI Oameni

Android. Schimbarea Google care supara deja foarte multi oameni a fost confirmata oficial de catre compania americana, iata ce va face pentru utilizatori.

Android. Schimbarea Google care SUPARA deja MULTI Oameni

Android. Google a anuntat in mod oficial o schimbare foarte importanta pentru sistemul sau de operare pentru telefoane mobile, iar aceasta deja supara foarte multa lume, desi este extrem de buna. Mai exact, cei de la Google au anuntat in mod oficial ca vor extinde timpul necesar pentru analizarea in detaliu a codului sursa al aplicatiilor pentru Android trimise pentru publicare in Google Play, iar dzvoltatorii sunt foarte suparati.

Android. Google va analiza mult mai atent aplicatiile venite de la anumiti dezvoltatori pentru a se asigura ca acestea nu contin virusi, sau alte tipuri de malware, adware, si nu doar atat. Google a inceput deja sa-i notifice pe dezvoltatorii care vor fi afectati de aceasta schimbare foarte importanta pentru aplicatiile dezvoltate pentru sistemul de operare Android, procesul putand dura pana la 3 zile, conform informatiilor aparute acum.

Android. Schimbarea Google care SUPARA deja MULTI Oameni

Android. Perioada nu este una foarte lunga, avand in vedere ca inclusiv in cazul celor de la Apple procesul poate dura si pana la cateva zile, in special in cazul aplicatiilor venite de la dezvoltatori noi. Daca in cazul celor de la Apple perioada mai lunga de analiza a unei aplicatii se aplica pentru toata lumea, cei de la Google vor analiza mult mai atent doar aplicatiile anumitor dezvoltatori de aplicatii pentru Android, ceea ce supara deja multa lume.

„Când selectați o aplicație în Consola Play, puteți vedea cea mai recentă stare de publicare a aplicației sub titlul și numele pachetului. Pentru anumite conturi de dezvoltatori, vom avea nevoie de mai mult timp pentru a examina în detaliu aplicațiile dvs. pentru a vă proteja mai bine utilizatorii. Veți primi o notificare pe Tabloul de bord al aplicației dvs. despre cât timp ar trebui să dureze acest lucru. Vă recomandăm să vă ajustați planificarea pentru a include o perioadă tampon de cel puțin trei zile între trimiterea aplicației și redarea live.”

Android. E posibil ca Google sa se uite cu atentie mai mare la aplicatiile venite de la dezvoltatorii din China, cei care au in general problemele cele mai mari cu malware, adware, si altele asemenea. Desi unii ar putea spune ca masura e una discriminatorie, avand in vedere numarul foarte mare de aplicatii infectate care vin de la producatori chinezi, sau indieni, cred ca masura trebuia sa fie impusa de foarte mult timp de catre americani.

Android. Acestea fiind spuse, cei de la Google fac in sfarsit modificari menite sa aduca mai multa siguranta in platforma folosita de peste 2 miliarde de terminale mobile in fiecare zi.

Articolul precedentREDUCERI eMAG pentru Samsung GALAXY NOTE 9 de 1999 LEI
Articolul următor19 august 2019 – Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.