Apple Pregateste Lansarea unei Noii Interfete pentru iCloud

Apple Pregateste Lansarea unei Noii Interfete pentru iCloud

Compania Apple pregateste lansarea unei noi interfete pentru iCloud.com in momentul de fata, americanii oferindu-le celor interesati posibilitatea de a o testa. Daca accesati beta.icloud.com de pe calculatoarele voastre, sau de pe telefoane, veti vedea interfata noua din imaginea de mai jos, ea fiind activata foarte recent de catre americani.

Versiunea imbunatatita a interfetei icloud.com are inclusa noua interfata pentru aplicatia Reminders, dar si un nou ecran pentru accesarea aplicatiilor web. Inclusiv meniul pentru accesarea aplicatiilor dintr-una deschisa deja a fost refacut de catre Apple pentru a arata mai bine si a fi mai usor de folosit.

Acum Apple ofera prin interfata aceasta pentru iCloud inclusiv posibilitatea de a controla informatii despre spatiul de stocare, si nu doar atat. Apple inca nu a transformat Find My iPhone in Find My in aceasta versiune beta a iCloud, insa asta se va intampla la un moment dat in cursul acestui an pentru toata lumea.

Apple Pregateste Lansarea unei Noui Interfete pentru iCloud web
Noua interfata web pentru iCloud.com.

Apple va activa cu siguranta noua versiune a interfetei iCloud pentru web pentru toata lumea in momentul in care iOS 13 va fi lansat, iar pentru asta nu vom avea foarte mult de asteptat.

1 COMENTARIU