Calea Lactee. VIDEO ULUITOR care a BLOCAT Intreg INTERNETUL

Calea Lactee. Un clip video uluitor a blocat intregul internet si ne arata inca o data cat de surprinzator este universul in care traim cu totii acum.

Calea Lactee. Un clip video uluitor a fost inregistrat pentru galaxia din care facem noi parte, si a blocat intregul internet multumita imaginilor complet surprinzatoare pe care ni le prezinta astazi. Puteti vedea in clipul video de mai sus o inregistrare care dezvaluie cum se invarte Pamantul prin Calea Lactee in fiecare zi, dar si care este perspectiva din care vedem noi lucrurile in raport cu felul in care se misca planeta prin spatiul cosmic.

Calea Lactee. Clipul video inregistrat de catre un fotograf specializat pe pozarea cerului instelat contine un timelapse care este compus din poze inregistrate la fiecare 12 secunde timp de 3 ore. Multumita acestui timelapse avem ocazia de a vedea cum se roteste Pamantul prin Calea Lactee in fiecare zi, si cum ni se schimba perspectiva din care privim toate stelele care fac parte din galaxia noastra, prezentarea fiind uluitoare.

Calea Lactee. VIDEO ULUITOR care a BLOCAT Intreg INTERNETUL

Calea Lactee. Ideea pe care a avut-o fotograful este una extrem de interesanta, iar asta pentru ca ne prezinta galaxia dintr-o perspectiva pe care noi n-o vom vedea in mod obisnuit in viata noastra. Multumita acestei inregistrari cu Calea Lactee va puteti face o imagine destul de clara cu privire la felul in care vad si astronomii modul in care se misca pamantul, iar asa pot calcula distantele dintre stele, si alte lucruri importante.

Calea Lactee. Rotatia pamantului se face la o viteza de 1600 de kilometri pe ora, insa pentru ca avem o planeta atat de mare, si o galaxie cu stele atat de indepartate, pe cer miscarile lor sunt mult mai incete. Ceea ce vedem mai sus reprezinta doar o parte din miscarea facuta de catre Pamant in Calea Lactee intr-o noapte, insa cercetatorii vad timelapse-uri mult mai lugni, care prezinta si cum se misca pamantul prin univers de-a lungul anului.

Calea Lactee. Acestea fiind spuse, multumita clipurilor video de acest gen avem ocazia de a vedea mai clar ceea ce se intampla in universul atat de vast din care facem parte.