Windows 10. PROBLEME Noi cu Actualizarea Lansata Recent

Windows 10. Noi probleme serioase au aparut pentru utilizatorii de calculatoare dupa o noua actualizare importanta lansata de catre compania Microsoft.

Windows 10 PROBLEME Noi cu Actualizarea Lansata Recent

Windows 10. Actualizarea recenta lansata pentru sistemul de operare al celor de la Microsoft vine si cu o problema foarte mare pentru clientii care au instalat-o deja in calculatoare, si asta mai creste putin frustrarea lor. Mai exact, actualizarea recent lansata pentru Windows 10 de catre compania Microsoft aduce si o problema care impiedica folosirea normala a difuzoarelor Bluetooth de catre utilizatori, si desigur ca asta a frustrat foarte multa lume.

Windows 10. KB4505903 este denumirea patch-ului care aduce aceste probleme pentru utilizatorii de calculatoare care ruleaza acest sistem de operare, si toti cei care il instaleaza trebuie sa stie la ce se expun la folosire. In mod normal, actualizarea ar trebui sa rezolve o problema cu redarea de sunete in Windows 10, insa din pacate genereaza o alta problema cu redarea de sunete prin boxele Bluetooth, si multa lume este afectata de problema.

Windows 10. PROBLEME Noi cu Actualizarea Lansata Recent

Windows 10. Problema impiedica in totalitate conectarea boxelor Bluetooth la calculatoarele utilizatorilor, sau in cel mai bun caz, permite conectarea lor, dar calitatea sunetelor va fi una foarte proasta, ceea ce este foarte enervant. Problema afecteaza un numar atat de mare de utilizatori incat compania Microsoft a recunoscut existenta sa in Windows 10, si a anuntat ca lucreaza in momentul de fata la o metoda prin care ea sa fie rezolvata.

“În plus, în Device Manager, observați o intrare sub nodul de control audio, video și joc pentru sursa Microsoft Bluetooth A2dp care arată o pictogramă galbenă (semn de exclamare).”

Windows 10. Cei care intampina aceasta problema ar putea incerca sa o rezolve prin accesarea System File Checker si folosirea functiei care repara fisierele care au disparut, sau sunt corupte, aceasta fiind singura solutie. In cazul in care acest truc nu functioneaza, iar Windows 10 refuza sa redea sunetele asa cum trebuie, atunci utilizatorii trebuie sa astepte ca Microsoft sa lanseze o alta actualizare care sa rezolve problema aceasta.

Windows 10. Nu se stie cam cat ar putea dura pana cand lucrurile ar putea reveni la normal, astfel ca ramane de vazut ce anume va anunta compania Microsoft in legatura cu aceasta problema mare.