Digi Mobil. Veste GROZAVA pentru TOTI Clientii, ce Primesc GRATUIT

Digi Mobil. O veste grozava a venit astazi pentru toti clientii Digi | RCS & RDS din Romania, iata ce primeste toata lumea gratuit incepand chiar de acum.

Digi Mobil. Veste GROZAVA pentru TOTI Clientii, ce Primesc GRATUIT

Digi Mobil. O veste grozava si foarte importanta a venit astazi pentru toti clientii din Romania ai operatorului de telefonie mobila, RCS & RDS avand parte de noi beneficii gratuite incepand de astazi in Romania. Mai exact, vorbim despre cei care aleg sa cumpere telefoane 5G pentru a folosi noua retea 5G a Digi Mobil, operatorul oferindu-le acestora 80 GB de internet in abonamente in loc de actualii 50 GB, de care toata lumea beneficiaza.

Digi Mobil. Reteaua 5G a operatorului a fost extinsa in Mamaia, Constanta, Oradea, Iasi, si Cluj-Napoca la scurt timp dupa lansarea in Bucuresti, deci un numar mult mai mare de clienti o poate folosi acum. Cresterea traficului de internet pe care clientii Digi Mobil il au disponibil in abonamente este un beneficiu foarte important care este oferit de catre RCS & RDS, iar asta deoarece vitezele mai mari genereaza si consum mai rapid de date.

Digi Mobil. Veste GROZAVA pentru TOTI Clientii, ce Primesc GRATUIT

Digi Mobil. Pentru cei care 80 GB nu sunt suficienti, incepand de astazi RCS & RDS anunta ca are disponibila o noua optiune prin care poate fi cumparat trafic de internet suplimentar de catre clienti. 30 GB de trafic de internet pot fi cumparati cu o optiune de 2 euro/luna, fara TVA, Digi Mobil impartind traficul in 10 GB in reteaua 3G, si restul in retelele 4G si 5G, deci oricine vrea sa se foloseasca din plin de internetul RCS & RDS, o poate face.

“Abonații Digi Mobil 5G beneficiază, de luni, 26 august, de avantaje suplimentare: date mobile în rețeaua 5G de până la 80 GB/lună (față de 50 GB/lună în prezent) la viteză normală. O altă noutate adusă de Digi Mobil vizează extra-opțiunea de date mobile suplimentare. Clienții care au nevoie de mai multe date mobile vor putea beneficia de 30 GB (până la 10 GB în rețeaua 3G și restul în 4G și/sau 5G), activând extra-opțiunea de 2 EUR (fără TVA).”

Digi Mobil. Ca sa fiu sincer, sunt surprins de cantitatea foarte mare de trafic de internet pe care o ofera operatorul pentru clienti, iar asta pentru ca e posibil ca Orange sa nu ofere asa ceva. Vodafone are internet nelimitat in abonamentele sale, care sunt mult mai scumpe, iar Orange probabil nu va oferi internet nelimitat ca Vodafone, sau trafic mult, ca Digi Mobil, Telekom avand mai mult ca sigur o oferta fara limita la internet.

Digi Mobil. Acestea fiind spuse, daca vreti sa folositi deja tehnologia 5G, o puteti face in Romania si la operatorul celor de la RCS & RDS, cu mai mult trafic decat pana in momentul de fata.