TRUCUL GROZAV al Whatsapp care face Aplicatia MULT mai BUNA

WhatsApp are un truc grozav despre care probabil nu ai stiut absolut nimic pana acum, dar care va face tilizarea aplicatiei mult mai simpla si mai buna.

TRUCUL GROZAV al Whatsapp care face Aplicatia MULT mai BUNA

WhatsApp are un truc grozav, de care probabil nu ai stiut pana acum, va simplifica din anumite puncte de vedere felul in care folosesti aplicatia in vata de zi cu zi. Mai exact, daca obisnuiesti sa trimiti multe mesaje catre multi prieteni prin intermediul WhatsApp, atunci o functie numita “Broadcasts”, “Liste de difuzare” va va fi de foarte mare ajutor pentru a contacta foarte rapid foarte multa lume cand aveti nevoie sa faceti asta.

WhatsApp are in functie inlocuierea necesitatii de a mai face grupuri de conversatii prin care sa trimiteti mesaje catre mai multe persoane simultan, deci le puteti trimite direct tuturor, ele aparand ca mesaje private la toata lumea. In acest mod puteti controla si mai bine conversatiile pe care le aveti, iar asta deoarece in WhatsApp nu veti mai avea mesajele afisate intr-un grup pe care-l vede mai multa lume, si in care poate comenta oricine orice doreste.

TRUCUL GROZAV al Whatsapp care face Aplicatia MULT mai BUNA

Conversatiile private cu diverse persoane prin WhatsApp va permit sa partajati si detalii pe care in mod normal probabil ca nu le-ati dori impartasite pe anumite grupuri, deci puteti tine unele informatii secrete. Desigur ca folosind aceasta functie treceti si peste noile optiuni ale WhatsApp care impidica adaugarea anumitor persoane in grupuri de conversatii, ele primind mesajele in momentul in care le trimiteti voi.

Functia “Broadcasts”, “Liste de difuzare” poate fi accesata din partea superioara stanga a meniului de conversatii din cadrul aplicatiei WhatsApp, o lista cu toate contactele fiind afisata pentru noi acolo. Dupa selectarea contactelor la care ar trebui sa ajunga mesajul, e suficient sa il scriem, si sa il trimitem, iar mai apoi toate contactele din cadrul WhatsApp vor primi notificarea si vor putea sa raspunda la orice le-am spus noi.

WhatsApp are aceasta functie de foarte multa vreme, si fie stiati de ea si ati folosit-o, ori fie aflati acum pentru prima oara despre ea, si probabil va va fi foarte utila in final.