WhatsApp. Noua Functia SPECIALA Descoperita in Telefoane

WhatsApp. O noua functie speciala a fost descoperita in aplicatia pentru telefoane, iata ce a implementat compania americana pentru toti utilizatorii sai.

WhatsApp. Noua Functia SPECIALA Descoperita in Telefoane

WhatsApp. O noua functie speciala pentru telefoane mobile a fost descoperita in celebra aplicatie de mesagerie, si vorbim despre ceva ce putini credeau ca vor vedea atat de curand disponibil pentru ea. Vorbesc despre faptul ca WhatsApp a decis in sfarsit sa implementeze suport pentru Memoji, acele caractere emoji animate pe care compania Apple le-a implementat exclusiv in telefoanele iPhone cu Face ID, si care n-au suport dincolo de iMessage.

WhatsApp. E surprinzator ca aceasta platforma de mesagerie are implementat suport pentru aceasta tehnologie din moment ce Facebook nu a integrat suportul in aplicatia sa principala, dar iata ca se intampla si lucruri bune. Multumita acestei implementari, utilizatorii cu iPhone care folosesc WhatsApp vor putea sa partajeze caracterele Memoji catre alti utilizatori, inclusiv si catre cei care nu au telefoane Apple, exportul fiind facut intr-un format universal.

WhatsApp. Noua Functia SPECIALA Descoperita in Telefoane

WhatsApp. Noua Functia SPECIALA Descoperita in Telefoane memoji
Memoji disponibile in WhatsApp.

WhatsApp. E posibil ca Apple sa fi incheiat un parteneriat cu cei de la Facebook pentru a integra suport pentru Memoji in platforma de mesagerie, el urmand a face tehnologia si mai populara in randul clientilor. Nu toti cei care au iPhone folosesc iMessage pentru conversatii, sau nu-l folosesc in mod neaparat cu precadere, deci integrarea si in aplicatia WhatsApp va bucura cu siguranta multi utilizatori care-si vor putea partaja Memoji mai usor.

WhatsApp. Caracterele Memoji pot fi facute doar de catre cei care au telefoane iPhone cu Face ID, iar asta deoarece pentru a le inregistra este necesara monitorizarea miscarilor fetei utilizatorilor. Asta face imposibila, conform celor de la Apple, oferirea functiei Memoji si pentru telefoanele mai vechi care nu au camera TrueDepth pentr recunoastere faciala, dar in WhatsApp ar trebui sa fie vizibile aceste Memoji inclusiv pe acele modele.

WhatsApp. Nu se stie deocamdata cand anume va fi lansata in mod public aceasta noua functie importanta, dar e de presupus ca pana la finalul anului ea va fi oferita pentru toti utilizatorii din intreaga lume.