Telefoanele cu Ecrane “CASCADA” sunt Urmatoarea MARE PACALEALA pentru Naivi

Telefoanele cu ecrane "cascada" sunt urmatoarea mare pacaleala pe care producatorii de smartphone-uri o pregatesc deja pentru clientii naivi din lumea intreaga.

Telefoanele cu ecrane “cascada” sunt urmatoarea mare pacaleala pentru naivii care cred ca telefoanele de acest gen le pot oferi o experienta mult mai buna decat telefoanele care au ecrane normale. Trend-ul in sine are la baza telefoanele cu ecrane curbate pe care Samsung le-a lansat cu cativa ani in urma, insa acum s-a ajuns la telefoane cu ecrane care au o curbura facuta la un unghi mai ascutit, desi absolut nimeni nu a cerut asta.

Dincolo de faptul ca telefoanele cu asemenea ecrane arata interesant, nu exista vreo utilitate reala pentru ele, iar asta deoarece ele nu ofera vreo adevarata utilitate suplimentara in comparatie cu telefoanele cu ecrane normale. In ciuda acestui lucru, exista foarte multi naivi care se uita la aceste telefoane ca la un “dar de la Dumnezeu”, desi in realitate sunt rezultatul unei lipse de inovatii din industria telefoanelor.

Telefoanele cu Ecrane “CASCADA” sunt Urmatoarea MARE PACALEALA pentru Naivi

Partea buna este ca unele dintre aceste telefoane vin cu ecrane care nu au doar curbura ascutita si stupida spre exteriorul carcasei, ci au si marginile foarte subtiri in partile inferioara/superioara, ceea ce e mai important. Totusi, producatorii sunt incapabili sa implementeze baterii mai bune in telefoanele lor, dar gasesc o satisfactie in a implementa ecrane care au curburi stupide si inutile, plus sistem tactil de controlare a volumului.

Cine are nevoie de autonomie mai buna, sau un Android care sa nu mearga prost dupa 2/3 luni cand ai un ecran atat de frumos curbat spre exteriorul panoului frontal ? Cine are nevoie de ecrane cu rata de refresh mare si fluiditate in Android cand ai o curbura atat de ascutita pentru ecran, si care nu-ti aduce niciun fel de utilitate reala ? Dar cine are un telefon admirat, chiar daca pentru motivele cele mai proaste ?

Trend-urile proaste din industria smartphone au la baza si deciziile pe care le iau consumatorii care cumpara toate aceste telefoane stupide si le dau de inteles producatorilor ca merg in directia potrivita.