Decizie MAJORA pentru Samsung GALAXY S11, CE se SCHIMBA

Samsung GALAXY S11 are parte de o decizie majora luata de catre compania Samsung, iata ce schimbare foarte mare este facuta pentru clientii din toata lumea.

Decizie MAJORA pentru Samsung GALAXY S11, CE se SCHIMBA

Samsung GALAXY S11 are dezvaluita astazi o schimbare majora pe care compania Samsung o pregateste in secret pentru noile sale modele de telefoane, dar care va fi extrem de importanta in final. Mai exact, pentru seria de telefoane Samsung GALAXY S11 vor fi pregatite trei modele care vor avea conectivitate 5G, ceva ce probabil ca unii fani se gandeau ca va fi oferit, dar ceva ce altii probabil ca nu asteptau deocamdata.

Samsung GALAXY S11 va fi lansat mai mult ca sigur in trei versiuni pe piata, la fel ca seria de anul acesta, si se pare ca pentru fiecare dintre acestea va exista si un model 5G lansat special pentru aceste retele. Oferind cate o versiune 5G pentru fiecare dintre cele trei versiuni ale seriei Samsung GALAXY S11, compania coreeana se asigura de faptul ca le permite tuturor clientilor sai sa cumpere exact ceea ce are nevoiede la ea.

Decizie MAJORA pentru Samsung GALAXY S11, CE se SCHIMBA

SM-G981, SM-G986, si SM-G988 vor fi cele trei numere de cod ale telefoanelor din seria Samsung GALAXY S11 care vor ajunge pe piata pentru clienti, ele reprezentand continuarea modelelor de anul acesta. Daca in 2019 cel mai ieftin dintre modelele din seria S10 a avut si cele mai putine schimbari, in cazul Samsung GALAXY S11 se pare ca suportul pentru conexiunile 5G nu este exclus pentru implementare, ceea ce surprinde.

Oferind conectivitate 5G inclusiv in cel mai ieftin dintre modelele din seria Samsung GALAXY S11, compania coreeana se asigura de faptul ca inclusiv clientii cu veniturile cele mai mici vor avea posibilitatea de a folosi retelele. Desigur ca e foarte posibil ca experienta de utilizare a retelelor 5G de pe versiunea mai ieftina a Samsung GALAXY S11 sa nu fie chiar atat de buna, insa in ideea de a face bani, coreenii sunt dispusi sa faca absolut orice.

Samsung GALAXY S11 este o serie de trei telefoane care va fi lansata in primavara anului 2020, prezentarea urmand a fi facuta in februarie, iar punerea in vanzare in cursul lunii martie.

1 COMENTARIU

  1. Au investit cand a trebuit , pentru ei tehnologia 5G a ajuns la maturitate , in primavara cu S11 lansat deja sunt la a 3 -a generatie de telefoane cu modem-uri 5G .