Samsung GALAXY NOTE 10 Plus DISTRUGE iPhone XS Max (VIDEO)

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus distruge iPhone XS Max fara drept de apel in ceea ce priveste performantele, iata cat de mare este diferenta dintre telefoane.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus distruge iPhone XS Max intr-un nou test de performante care ne arata ca Apple a fost intr-un final complet depasita de catre compania coreeana in in aceasta privinta. In clipul video de mai sus veti vedea ca Samsung GALAXY NOTE 10 Plus reuseste sa indeplineasca toate probele testului de performante mult mai rapid decat iPhone XS Max, diferenta fiind una uriasa, mult mai mare decat anul trecut.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus reuseste sa fie mai rapid cu 24 de secunde in prima parte a testului, si cu inca 33 de secunde in cea de-a doua, pentru un total de 57 de secunde, adica aproape jumatate din timpul sau total. Veti spune acum ca testele acestea sunt facute cu un telefon nou si unul vechi, dar iPhone XS Max are ceva ce iPhone 11 va avea deasemenea, si ceva ce va fi o foarte mare problema, doar 4 GB de memorie RAM.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus DISTRUGE iPhone XS Max (VIDEO)

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus a castigat acest test la o diferenta atat de mare multumita, intr-o foarte mare masura, celor 12 GB RAM pe care ii are, de 3 ori mai mult decat ceea ce regasim in iPhone XS Max. Este extrem de clar faptul ca 4 GB RAM nu mai sunt suficienti pentru un iOS care a devenit atat de complex incat are nevoie de mult mai multa memorie rAM, iPhone 11 va fi la fel de usor depasit de Samsung GALAXY NOTE 10 Plus.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus ne cam arata ca Apple va avea un an foarte greu in fata daca iPhone 11 nu va veni cu 5 GB RAM, si zvonurile de pana acum nu sugereaza vreo crestere a cantitatii de memorie RAM din telefon. Acestea fiind spuse, uitati-va foarte bine la clipul video de mai sus, deoarece iPhone 11 va fi cel mai probabil foarte usor ingenuncheat de Samsung GALAXY NOTE 10 Plus, si alte modele mai noi.