iPhone 11. LANSAREA Anuntata OFICIAL de Apple, Iata DATA

iPhone 11. Lansarea noilor modele de telefoane ale companiei Apple a fost anuntata in mod oficial astazi, iata la ce data le vom vedea pentru prima oara.

iPhone 11. LANSAREA Anuntata OFICIAL de Apple, Iata DATA

iPhone 11 are in mod oficial data de lansare anuntata astazi de catre compania Apple, americanii trimitand invitatiile pentru evenimentul care va fi organizat pentru dezvaluirea noilor sale telefoane. Asa cum ne-au spus zvonurile de pana acum, seria de telefoane iPhone 11 va fi prezentata pe data de 10 septembrie, astfel ca si data de lansare din 20 septembrie pare sa fie mult mai sigura decat parea inainte de trimiterea acestor invitatii.

iPhone 11 va fi dezvaluit pe 10 septembrie in trei modele diferite, compania Apple pregatind de aproximativ 1 an de zile aceasta lansare, cu destul de multe noutati pentru telfeoanele pe care le va pune in vanzare. Cea mai mare si vizibila schimbare este pentru camera telefoanelor din seria iPhone 11, ea avand undesign complet nou, mult mai urat decat pana acum, dar de cateva luni de zile tot vedem ce fel de modificare este facuta.

iPhone 11. LANSAREA Anuntata OFICIAL de Apple, Iata DATA

iPhone 11. LANSAREA Anuntata OFICIAL de Apple, Iata DATA invitatie presa
Invitatia de presa pentru prezentarea seriei de telefoane iPhone 11.

Dupa cum puteti vedea, motto-ul conferintei pentru prezentarea telefoanelor din seria iPhone 11 este “doar prin inovatie”, dar asta a cam lipsit de la compania Apple in ultimii ani. Nu se intrevede nimic inovator in schimbarile pe care aceste telefoane din seria iPhone 11 le vor aduce, sau cel putin nimic la “nivelul” pe care toata lumea il asteapta de la compania Apple in momentul de fata, si e putin probabil sa fim surprinsi cumva.

Seria de telefoane iPhone 11 va fi una care nu va aduce schimbari radicale pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar asta deoarece Apple se concentreaza mai mult pe imbunatatiri minore, care nu prea justifica banii. Chiar si asa, marketing-ul a fost unul dintre punctele forte ale Apple, iar iPhone 11 cu o noua camera, un nou procesor, baterie putin mai mare, si un design urat, va fi prezentat ca o foarte mare inovatie pentru toata lumea.

Stim deja ca seria de telefoane iPhone 11 va fi lansata in magazine pe 20 septembrie, insa nu trebuie sa uitam ca preturile ar trebui sa creasca pentru noile modele.