iPhone 11. LANSAREA Anuntata OFICIAL de Apple, Iata DATA

iPhone 11. Lansarea noilor modele de telefoane ale companiei Apple a fost anuntata in mod oficial astazi, iata la ce data le vom vedea pentru prima oara.

iPhone 11. LANSAREA Anuntata OFICIAL de Apple, Iata DATA

iPhone 11 are in mod oficial data de lansare anuntata astazi de catre compania Apple, americanii trimitand invitatiile pentru evenimentul care va fi organizat pentru dezvaluirea noilor sale telefoane. Asa cum ne-au spus zvonurile de pana acum, seria de telefoane iPhone 11 va fi prezentata pe data de 10 septembrie, astfel ca si data de lansare din 20 septembrie pare sa fie mult mai sigura decat parea inainte de trimiterea acestor invitatii.

iPhone 11 va fi dezvaluit pe 10 septembrie in trei modele diferite, compania Apple pregatind de aproximativ 1 an de zile aceasta lansare, cu destul de multe noutati pentru telfeoanele pe care le va pune in vanzare. Cea mai mare si vizibila schimbare este pentru camera telefoanelor din seria iPhone 11, ea avand undesign complet nou, mult mai urat decat pana acum, dar de cateva luni de zile tot vedem ce fel de modificare este facuta.

iPhone 11. LANSAREA Anuntata OFICIAL de Apple, Iata DATA

iPhone 11. LANSAREA Anuntata OFICIAL de Apple, Iata DATA invitatie presa
Invitatia de presa pentru prezentarea seriei de telefoane iPhone 11.

Dupa cum puteti vedea, motto-ul conferintei pentru prezentarea telefoanelor din seria iPhone 11 este “doar prin inovatie”, dar asta a cam lipsit de la compania Apple in ultimii ani. Nu se intrevede nimic inovator in schimbarile pe care aceste telefoane din seria iPhone 11 le vor aduce, sau cel putin nimic la “nivelul” pe care toata lumea il asteapta de la compania Apple in momentul de fata, si e putin probabil sa fim surprinsi cumva.

Seria de telefoane iPhone 11 va fi una care nu va aduce schimbari radicale pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar asta deoarece Apple se concentreaza mai mult pe imbunatatiri minore, care nu prea justifica banii. Chiar si asa, marketing-ul a fost unul dintre punctele forte ale Apple, iar iPhone 11 cu o noua camera, un nou procesor, baterie putin mai mare, si un design urat, va fi prezentat ca o foarte mare inovatie pentru toata lumea.

Stim deja ca seria de telefoane iPhone 11 va fi lansata in magazine pe 20 septembrie, insa nu trebuie sa uitam ca preturile ar trebui sa creasca pentru noile modele.

28 COMENTARII

  1. Vezi ca Apple Watch se pare ca vine cu senzor pentru masurarea tensiunii arteriale .
    Asa ca se anunta o prezentare extrem de interesanta .

  2. Și eu sunt de aceeași părere… Pur și simplu nu am nici un motiv sa ma entuziasmează la aceasta lansare… Aștept cuminte noul ios 13, ipadOs și trag de al meu iphone xs pana la anul ?

  3. Erau destui care vindeau in acea perioada in București , piloți de avion, plus cel care ulterior a făcut site-ul 123gsm de la el am luat primul iPhone in Decembrie 2007 după care in 2009 3GS care a făcut revoluție

  4. Întrebare: trăiești în viitor?

    Pentru că altfel nu înțeleg cum poți scrie așa ceva. Poți scrie asta abia după 10 septembrie, când a fost ce era de prezentat.

  5. Ai perfecta dreptate, din pacate
    Imi placea sa intru pe aici doar sa citesc “certurile” dintre useri..dar erau certuri cat de cat la obiect

  6. Si tu mai 3SudEst , ai aparut p’aici acu’ vreo 4 ani parca . Erai tu utilizator de iPhone din 2007 dar nu ai dat de cea mai grozava comunitate de oi decat de curand . hai ma !

  7. Daca nu cumva traiesti in SUA , cred ca in 2007 nici nu auzisesi de Apple si iPhone. Las-o mai moale.
    In Romania oricum nu ai vazut iphone in 2007.

  8. Mai bine spuneti ca ati luat in 2008 – nu tot bagati basina cu decembrie 2007 . Nu-si lua nimeni iPhone ca sa-l tina pe post de bibelou sa astepte jailbreak-ul care nu exista la vremea aia.

  9. Nu are rost sa te intelegi cu acesti oameni…este un nick titel ce are multiple conturi
    Daca in general iti iei in fiecare an iphone, eu zic ca merita sa iti iei si anul acesta, mai ales daca folosesti camera frecvent si esti cu iOS

  10. Si zi asa – cand a fost conferinta de prezentare a iPhone in 2007 si unde ai vazut-o tu ?
    De unde ai cumparat tu in 2007 de Craciun, iPhone din Romania ?
    In 2007 prietene, dadeai cu tunul sa vezi un iPhone in Romania, poate pe la cineva venit de prin SUA sau Canada.

  11. Eu la fel , iPhone 2G l-am cumparat de la un prieten venit din US , iar urmatorul iPhone 3G de la Orange in 2008 cu precomanda , 2 luni l-am asteptat .
    Psss ,, Srb Srb la vremea aia umbla cu doua telefoane de la Nokia ; Sirocco Gold si Arte Sapphire ?? sa dea bine in lumea lui de nabab , nu stia el la vremea aia de aifon , intr-un tarziu a devenit si el fanatic Apple iar acum nu mai scapam de el ??
    Sa te pup Srb frumosule , pe unde esti tu acum ,, suparat mic ??

  12. Esti tu sigur ca sunt conturile mele trollule? Tu ala ce are identitate dubla srb si branescu? Uiti ca te-am prins pe 9to5mac cu acelasi logo pe ambele conturi? Pe zi ce trece dovedesti ca esti srb trolisor

  13. da, m-ai prins acolo am de fapt zeci de conturi din moment ce sunt zeci de useri cu acel logo predefinit de acel site, si cam toti vorbesc engleza
    Ai dat dovada de inteligenta, si in sfarsit cineva m-a prins. Te-as ruga macar sa nu mai insulti lumea sau sa o faci troll sau cine stie altceva. Poate ai invatat limbajul asta de la srb sau e al tau, dar macar nu il aplica cu lumea de pe aici

  14. Ce suspect nu ? Ambele conturi acelasi logo apple , ambele scriu cu aceleasi cuvinte , iei pauza pe un cont scri cu altu . Ce coincidenta ! Da !

  15. Sigur, din ce am citit si prin alte parti , Apple iti va oferi iphone 11, apple watch nou, 16″ macbook pro si noi ipad pro, poate si un airpods nou..
    Depinde ce te intereseaza

  16. Foarte suspect..cand toata lumea am vazut ca iti zice ca nu sunt Srb, tu de fapt vii si scrii ca “toti stim ca esti srb” adica daca asta nu inseamna inteligenta…nu stiu ce ar mai putea fi de spus.
    Srb din ce am inteles, nu a mai intrat si nu va mai intra dupa ce a avut o conversatie cu adm. In rest, da , totul este o coincidenta ciudata, si tu cum esti un barbat destept, nu crezi in coincidente Acuma ca m-ai prins, o sa intru cu celalalt cont macar sa imi fie mai usor sa nu mai duc viata o dubla ca imi este si mie greu

  17. Vai ne-am luat note 10 , nu am avut never iphone zicala ta si dintr-o data logo de fanboy apple la avatar . Hmm . Pai ori nu ai avut iphone ori esti fanboy ?

  18. Vezi ca Apple Watch se pare ca vine cu senzor pentru masurarea tensiunii arteriale .
    Asa ca se anunta o prezentare extrem de interesanta .

  19. Nu ma intereseaza ce ai tu de spus. Vezi ca acolo ti se vor sterge comentariile daca vei continua sa comunici in alta limba decat engleza si sa continui sa jignesti, ataci useri si sa fii pe langa subiect.
    Deci, iti recomand sa iti urmezi propriul sfat si sa ai mare grija

  20. Ca nu te pricepi nu este problema mea, ci doar a ta.
    In general observ ca esti un om obsedat, pe limba americanilor un “stalker” daca stii ce inseamna

  21. Nu am criticat deloc note 10, doar ca are bateria slaba si cam atat, si doar problema difuzorului dar am citit ca vor aduce un update de firmw
    Si nu, am trecut de la p30, pe care inca il am, la note 10
    Nu vad nimic in iOS care sa ma atraga, mai ales ca eu folosesc windows,deci nici macar mac