iPhone 11 ARE NEVOIE de Functia GROZAVA din Acest Nou Telefon

iPhone 11 are nevoie de aceasta functie grozava care va fi implementata intr-un nou model de telefon ce este pregatit pentru a fi pus in vanzare in toata lumea.

iPhone 11 ARE NEVOIE de Functia GROZAVA din Acest Nou Telefon

iPhone 11 va veni cu destul de multe noutati importante, insa din pacate nu va avea o functie macar pe jumatate la fel de grozava precum cea implementata in Vivo Nex 3 de catre compania chinezeasca. Mai exact, Vivo Nex 3 are un sistem de incarcare rapida la 120W, da ati citit bine, iar multumita lui poate sa-si incarce bateria de 4000 mAh in doar 13 minute, da, din nou ati citit bine, iar iPhone 11 are nevoie disperata de asa ceva.

Nu se stie in ce fel va fi afectata bateria telefonului dupa multiple incarcari rapide in acest mod, si e posibil ca degradarea sa fie accelerata, dar pana atunci, iPhone 11 ramane intr-un serios dezavantaj. Daca bateria din Vivo Nex 3 va rezista macar 1 an, 1 an si jumatate, cu acest sistem ultra-rapid de incarcare la 120W, atunci un iPhone 11 fara asa ceva va fi ironizat indelung de mai toata lumea, nu doar de catre chinezii de la Vivo.

iPhone 11 ARE NEVOIE de Functia GROZAVA din Acest Nou Telefon

Super FlashCharge se numeste tehnologia implementata in Vivo Nex 3 pentru incarcare rapida la 120W, si nu se stie inca daca bateria din telefon este din grafen, sau litiu-ion, dar cu siguranta vom afla foarte curand. Acesta este primul telefon care are un sistem de incarcare rapida la 120W, insa cu siguranta nu va fi ultimul, si aduce o schimbare extrem de importanta pentru industria telefoanelor la jumatatea anului 2019.

Lansarea telefoanelor care au sisteme de incarcarea rapida de 100W, sau mai mult a fost anuntata inca din 2018, dar a durat putin pana cand tehnologia a fost suficient de bine pregatita pentru lansare. In comparatie, iPhone XS are un sistem de incarcare de 10 ori mai incet decat cel al Vivo Nex 3, adica doar 18W, iar iPhone 11 ar trebui sa fie lansat cu fix aceeasi tehnologie, ceea ce face Apple de ras.

iPhone 11 are nevoie de mai mult decat trucuri software, are nevoie si de tehnologii cu adevarat utile atat pentru baterie, cat si pentru alte componente, dar din pacate nu le va primi.

10 COMENTARII

  1. Daca eram srb, imi era si greu sa schimb nick’ul sau poate ma crezi prrost sa nu ma fi gandit la asta. Eu urmaresc asa ceva de peste 7 ani de zile..acuma daca intra doi oameni pe acelasi site/site’uri, e clara treaba pentru tine

  2. Nu am niciun logo,iar acolo de multe ori primesti automat logo
    Doamne fereste,tu esti obsedat de Srb. Eu zic sa iti gasesti alta meserie
    Chiar as vrea sa iti cunosc varsta dar stiu ca fara o dovada clara, pentru mine,este irelevant ce ai raspunde

  3. crezi ca nu vazui commurile tale dupa 9tomac?alea cu avatarul apple?alea in engleza? esti srb srb si dovezile o zic… srb srb folosea fix acelasi avatar acolo ! asa ca numai baga vrajeala asta ca nu ai avut niciodata iphone si ca esti pe android .. asta cu avatarul apple fix ala ce il folosea srb ==)) singur te dadusi de gol ca esti srb si numai poti mintii in continuare =)))

  4. Daca eram srb, imi era si greu sa schimb nick’ul sau poate ma crezi prrost sa nu ma fi gandit la asta. Eu urmaresc asa ceva de peste 7 ani de zile..acuma daca intra doi oameni pe acelasi site/site’uri, e clara treaba pentru tine

  5. de ce ai acelasi logo ca srb la cont? parca ziceai ca nu ai avut niciodata iphone si acum dintr-o data ai devenit fan apple si iti pui acelasi logo ce il foloseste si srb ala cu marul colorat.. cat crezi ca ne mai poti pacali?

  6. Nu am niciun logo,iar acolo de multe ori primesti automat logo
    Doamne fereste,tu esti obsedat de Srb. Eu zic sa iti gasesti alta meserie
    Chiar as vrea sa iti cunosc varsta dar stiu ca fara o dovada clara, pentru mine,este irelevant ce ai raspunde