iOS 13.1 beta 2 a fost LANSAT pentru iPhone si iPad de Apple

iOS 13.1 beta 2

iOS 13.1 beta 2 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch astazi, la o saptamana dupa ce compania a luat toata lumea prin surprindere cu lansarea beta 1. Avand in vedere ca iOS 13 nu a fost lansat inca in mod public pentru iDevice-uri, lansarea iOS 13.1 beta 2 continua sa fie ceva neobisnuit pentru multi.

iOS 13.1 beta 2 este pus in distributie pentru toti utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri care au un profil de dezvoltator instalat in telefoane. Apple a mai obisnuit sa ofere versiuni beta ale unor build-uri viitoare, dar niciodata inainte sa lanseze o actualizare majora pentru toata lumea, deci situatia e interesanta.

iOS 13.1 beta 2 continua sa rezolve problemele care au fost raportate in iOS 13 si iOS 13.1 beta 1, imbunatatind in acelasi timp si noile functii implementate. Vorbim despre o serie de noutati care n-au putut fi pregatite pentru iOS 13, si care vor fi oferite in versiunea iOS 13.1, dar lansarea actualizarii va avea loc prin octombrie.

7 COMENTARII

  1. Cât de penibil e avatarul ăla de la Samsung, au copiat prost. :)))

    Noi, ăștia cu Samsung, din păcate nu o să avem Android 10, ceea ce e trist. Și țeapă!