RCS & RDS. Schimbare MAJORA in Romania Anuntata in Aceasta Seara

RCS & RDS. O schimbare foarte importanta pentru clientii din Romania si Ungaria a fost anuntata in aceasta seara de catre grupul de telecomunicatii Digi.

RCS & RDS. Schimbare MAJORA in Romania Anuntata in Aceasta Seara

RCS & RDS. O schimbare foarte importanta pentru Romania si Ungaria a fost anuntata de catre grupul de telecomunicatii chiar in aceasta seara, si vorbim despre o evolutie importanta pentru serviciile pe care le ofera. Mai exact, cei de la RCS & RDS au anuntat adoptarea in Romania si Ungaria a tehnologiei NAGRA cardless pentru protejarea continutului pay-tv care este oferit pentru clientii din aceste doua tari acum, dar si in viitorii ani.

RCS & RDS. Pana acum, clientii care activau servicii pay-tv primeau smartbox-uri care aveau carduri incluse pentru a facilita vizualizarea continutului, insa de acum totul va fi posibil si fara card-uri. NAGRA cardless este tehnologia adusa in Romania de catre cei de la RCS & RDS pentru a facilita aceasta evolutie pentru serviciile pay-tv oferite in tara noastra, si totul intr-o colaborare cu o companie numita Kudelski.

RCS & RDS. Schimbare MAJORA in Romania Anuntata in Aceasta Seara

RCS & RDS. Schimbare MAJORA in Romania Anuntata in Aceasta Seara NAGRA cardless
NAGRA cardless anuntat astazi de catre RCS & RDS.

RCS & RDS. Toti clientii care au in Romania servicii de tip pay-tv ar putea beneficia de aceasta schimbare in viitor, iar cei care incheie abia acum contracte pentru asemenea servicii, ar trebui sa beneficieze imediat de ele. Acelasi lucru poate fi spus inclusiv despre clientii din Ungaria pe care RCS & RDS ii are, deci totul este gandit pentru a imbunatati experienta de care au parte clientii ce aleg sa foloseasca serviciile de tip pay-tv si in Romania.

“Prin introducerea noilor module fără card, vom putea oferi abonaților noștri la serviciile pay-tv o soluție de ultimă generație care permite menținerea serviciului la cel mai accesibil preț de pe piață, crescând calitatea accesului la conținuturile pay-tv. CAM-ul NAGRA cardless (fără card fizic), dezvoltat de SmarDTV, constă într-un dispozitiv realizat dintr-un material plastic special, cu elemente de identificare grafică a operatorului și un aspect individualizat, care ajută la identificarea rapidă, în punctele de vânzare.”

RCS & RDS. Grupul este recunoscut pentru faptul ca implementeaza de fiecare data cand poate tehnologii de ultima generatie, iar NAGRA cardless este fix acest gen de tehnologie care duce lucrurile la urmatorul nivel. Kudelski este cel mai important furnizor independent de servicii de protecție a conținuturilor și soluții multiscreen, iar colaborarea cu RCS & RDS pentru tehnologia NAGRA cardless va elimina intr-o buna masura accesul pirat la retea.

RCS & RDS. Acestea fiind spuse, puteti vedea in imaginea de mai sus cum arata sistemul pe care il ofera Digi in Romania incepand de astazi, deci asta veti primi daca veti alege sa contractati serviciile de la ei.