Apple Music este acum Disponibil si Intr-o Versiune Web

Apple Music este acum Disponibil si Intr-o Versiune Web

Apple Music este oferit acum de catre compania Apple si intr-o versiune web care poate fi accesata de oricine prin intermediul unui browser. Vorbim despre o versiune beta a serviciului care poate fi accesata din orice browser, ea oferind o buna parte din functionalitatea existenta in aplicatia Apple Music, dar desigur ca nu chiar tot.

Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata versiunea web a Apple Music, compania Apple dorind sa le ofere utilizatorilor o experienta similara cu cea din aplicatii. Folosind versiunea web a Apple Music utilizatorii pot asculta toata muzica disponibila in cadrul platformei, pot descoperi artinsti noi, vizualiza playlist-urile existente, etc.

Apple Music este acum Disponibil si Intr-o Versiune Web browser

Apple Music in versiunea web seamana foarte mult cu ceea ce este oferit si in aplicatia pentru macOS, sau Windows, deci experienta va fi oarecum similara. Apple lucreaza de ceva vreme la aceasta versiune web a aplicatiei Apple Music, astfel ca tot ceea ce vedem acum este pregatit de foarte mult timp de catre americani.