Android 10 Are o PROBLEMA SERIOASA ce NU Poate fi Rezolvata

Android 10 are o problema serioasa care nu poate fi rezolvata de catre utilizatori, iata de ce sunt afectate telefoanele vandute de catre compania Google.

Android 10 Are o PROBLEMA SERIOASA ce NU Poate fi Rezolvata

Android 10 are o problema foarte serioasa raportata de catre clientii care au facut actualizarea la noua versiune a sistemului de operare, iar din pacate ea nu poate fi rezolvata decat de catre compania Google. Dupa instalarea Android 10 pe telefoanele Google Pixel, utilizatorii au descoperit ca senzorii in baza carora functioneaza sistemele de auto-rotire, sau controlare automata a luminozitatii ecranului, nu funcitoneaza, dar nici Active Edge, sau activarea ecranului prin 2 atingeri.

Android 10 are aceasta problema indiferent de modul in care utilizatorii fac instalarea sistemului de operare, deci nu conteaza acest lucru, astfel ca dupa actualizare toata lumea este afectata intr-o masura similara de problema. Toate aceste functii nu aveau probleme cand Android 9 era instalat in telefoanele lor, insa dupa instalarea Android 10 totul s-a stricat, astfel ca utilizatorii ai fost obligati sa revina la versiunea anterioare a sistemului.

Android 10 Are o PROBLEMA SERIOASA ce NU Poate fi Rezolvata

Android 10 nu are deocamdata problema recunoscuta de catre compania Google, deci nu se stie daca se lucreaza la o rezolvare, dar e foarte probabil ca acest lucru sa se intample in momentul de fata. Aici intervine o alta problema, iar asta pentru ca inginerii care au lucrat la Android 10 ar putea lucra si la rezolvarea acestei probleme, insa nimeni nu stie foarte clar cam cand ar putea ajunge la utilizatorii de telefoane Pixel aceasta rezolvare.

„Bună, am fost la ultimul stoc Pie și toți senzorii au funcționat excelent. în această dimineață am actualizat la Q prin actualizări ale sistemului și de atunci toți senzorii mei nu mai funcționează (margine activă, senzori de proximitate, dt2p / lift pentru a trezi, luminozitate adaptivă, rotire automată). Aceasta este o problemă majoră cu care se confruntă și ceilalți tipi de pe XDA. Sunt pe blueline, dar acest lucru este confirmat și pentru unii dintre cei care se află la punct.”

Android 10 a fost lansat acum cateva zile de catre cei de la Google, iar prima problema intampinata a avut legatura cu instalarea in sine, ea blocandu-se pentru unele telefoane, ceea ce a suparat multi utilizatori. Dupa ce acestia au trecut de aceasta problema a Android 10, s-au lovit de cea privind senzorii care nu functioneaza, iar asa compania Google a reusit sa le strice unora bucuria de a instala noul sistem de operare in telefoane.

Android 10 va avea cu siguranta problemele rezolvate pana in momentul in care alti producatori vor oferi actualizarile si pe multe alte modele de telefoane mobile existente pe piata.

Articolul precedentWorms™ 4 poate fi Cumparat cu Pret Redus Astazi
Articolul următorApple Music este acum Disponibil si Intr-o Versiune Web
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.