Clientii cu Telefoane Huawei Loviti DUR, Vestea GROAZNICA

Telefoane Huawei. Clientii din intreaga lume primesc o noua lovitura foarte dura, iata cat de groaznica a devenit situatia in momentul de fata pentru ei.

Clientii cu Telefoane Huawei Loviti DUR, Vestea GROAZNICA

Telefoane Huawei. Cand lucrurile nu pareau sa mearga nicaieri, si paruse sa se intrevada o posibila rezolvare pentru situatia actuama, iata ca o noua lovitura foarte dura a venit pentru clientii Huawei. Mai exact, Donald Trump a spus in cursul zilei de ieri ca nu intentioneaza sa discute cu China vreo posibila rezolvare a situatiei in care se afla compania Huawei, iar aceasta este o veste foarte proasta pentru clientii care inca mai folosesc telefoane Huawei.

Telefoane Huawei. Desi chinezii se lauda cu faptul ca vor oferi Android 10 pentru telefoanele clientilor, acest lucru a fost anuntat ca imposibil chiar de catre compania Google, iar Donald Trump nu are vesti mai bune. Presedintele SUA a anuntat ca nu doar ca guvernul sau nu vrea sa lucreze cu Huawei, dar si ca exceptia sanctiunilor oferita in august va fi si ultima, iar aceasta este lovitura cea mai dura pentru cei care folosesc telefoane Huawei.

Clientii cu Telefoane Huawei Loviti DUR, Vestea GROAZNICA

Telefoane Huawei. Daca exceptiile pentru sanctiunile din SUA nu vor mai fi reinnoite cand vor expira, asa cum da de inteles Donald Trump, atunci toti clientii trebuie sa se gandeasca serios la ce vor face cu produsele. Dupa ce vor expira exceptiile actuale pentru sanctiuni, toti cei care au telefoane Huawei nu vor mai beneficia nici macar de actualizari de securitate de la compania Google, ci vor ramane complet fara tot ceea ce mai primeau.

Telefoane Huawei. Situatia devine din proasta in groaznica pentru clienti, dar si compania Huawei, iar dupa cum arata lucrurile, singura solutie ar putea fi plecarea lui Donald Trump de la Casa Alba. Avand in vedere ca in 2020 vor avea loc din nou alegeri prezidentiale in SUA, nu este exclus ca Donald Trump sa plece, poate si cu “ajutorul” Chinei, iar toti cei care au telefoane Huawei sa aiba parte de o rezolvare rapida a problemelor.

Telefoane Huawei. Pana atunci, toti clientii trebuie sa stie ca nu vor avea parte de Android 10 asa cum il vor, iar in curand vor ramane inclusiv fara actualizarile pe care le primesc acum pentru telefoanele Android.