Huawei P30 PRO. CUM a fost PACALIT Trump si va fi LANSAT Android 10

Huawei P30 PRO. Iata cum a fost pacalit Donald Trump, si cum va fi lansat Android 10 pentru aceste modele de telefoane, dar nu asa cum se asteptau clientii.

Huawei P30 PRO. Intr-un raspuns tipic pentru ceea ce s-a intamplat in ultimul an, compania Huawei a pacalit SUA si a eludat sanctiunile impuse de catre americani pentru a aduce Android 10 in aceasta serie de telefoane. Deocamdata nu se stie foarte clar daca trucul pentru Huawei P30 PRO va permite vanzarea cu Android 10, pentru ca Google nu a confirmat asta deocamdata, dar doua noi modele vor fi lansate cu aceasta actualizare.

Huawei P30 PRO. Aceste doua noi modele de telefoane vin cu o schimbare de design care a permis eludarea sanctiunilor din SUA pentru ca Android 10 sa ajunga in dispozitive, insa e greu de spus daca totul este si real. Huawei P30 PRO a fost promovat la IFA Berlin 2019 ca urmand a avea Android 10 oferit de catre cei de la Huawei, si se pare ca in mod teoretic nu au mintit, doar ca omit sa spuna ca modelele vandute in trecut n-ar urma sa beneficieze de schimbare.

Huawei P30 PRO. CUM a fost PACALIT Trump si va fi LANSAT Android 10

Huawei P30 PRO. Separat de schimbarea de design pentru carcasa, care este sesizabila, absolut nimic nu s-a schimbat la telefoane, iar versiunea Android 10 care este inclusa in ele ar trebui sa aiba si aplicatiile de la Google. Absolut nimeni nu spune ce se intampla cu Android 10 pentru actualele modele de telefoane din seria Huawei P30 PRO, dar e greu sa spui adevarul cand Huawei te invita la eveniment si vrei sa mai mergi si la altele in viitor.

Huawei P30 PRO. Daca Android 10 ar fi fost disponibil si pentru terminalele mai vechi, necesitatea lansarii unei versiuni cu o asemenea schimbare de design nu ar mai fi existat, dar multi dintre clienti stiu deja asta. E inteligent ceea ce a facut compania chinezeasca cu noile modele ale Huawei P30 PRO, este greu de spus daca trucul lor va fi suficient pentru a eluda interdictiile lui Trump, insa Huawei MATE 30 PRO nu va avea aplicatiile Google.

Huawei P30 PRO. Noile telefoane vor fi disponibile foarte curand pe piata, iar cei care le vor cumpara nu vor avea Android 10 in ele de la bun inceput, ci intr-o actualizare viitoare, cel putin daca tot ce se spune acum e real.