Huawei P30 Pro. Vestea GROZAVA, sau o foarte Mare MINCIUNA

Huawei P30 Pro. O veste grozava, sau o foarte mare minciuna a fost anuntata pentru clientii din intreaga lume, iata ce a spus compania Huawei pentru ei.

Huawei P30 Pro. Vestea GROZAVA, sau o foarte Mare MINCIUNA

Huawei P30 Pro. Unul dintre cele mai populare modele de telefoane Android ale momentului are parte de o veste grozava, sau de o foarte mare minciuna din partea companiei Huawei, si totul intr-o lume foarte confuza. Mai exact, desi Google a spus foarte clar ca nu poate licentia noi versiuni ale Android pentru telefoanele Huawei, compania chinezeasca promoveaza la IFA Berlin 2019 faptul ca Huawei P30 Pro va avea Android 10 oferit ca actualizare.

Huawei P30 Pro. In momentul de fata Google nu poate licentia Android 10 ca upgrade pentru telefoanele Huawei actuale, deci bannerul promotional din imaginea de mai jos este nimic mai mult decat o mare minciuna. Donald Trump a spus foarte clar ca nu vrea sa includa Huawei in discutiile pe care le are in China cu privire la razboiul comercial, deci aceasta veste privind Huawei P30 Pro pare sa fie doar o mare minciuna, si nu ceva grozav pentru clienti.

Huawei P30 Pro. Vestea GROZAVA, sau o foarte Mare MINCIUNA

Huawei P30 Pro. Vestea GROZAVA, sau o foarte Mare MINCIUNA ifa berlin 2019

Huawei P30 Pro. Stim deja ca Android 10 este testat in versiune beta pentru aceste modele de telefoane, dar dincolo de asta, o lansare publica este la fel de improbabil ca aparitia unei masini de la Apple in urmatoarele 6 luni. Oricat ar vrea chinezii sa dea de inteles ca lucrurile sunt bune, si ca nu au probleme, atat timp cat Google spune ca nu poate licentia Android pentru noi telefoane, sai actualizari mari pentru cele vechi, Huawei P30 Pro ramane “pe langa”.

Huawei P30 Pro. Din pacate aceasta este o veste foarte proasta pentru clientii care au cheltuit sume mari de bani pentru telefoanele lor, si ar fi obligati sa ramana fara marile noutati din Android 10. Exista si posibilitatea ca Huawei P30 Pro sa aiba parte de un upgrade la Android 10, dar fara aplicatiile si serviciile Google, inclusiv Play Store, ceea ce ar fi o foarte mare bataie de joc pentru toti clientii care au cumparat telefoanele.

Huawei P30 Pro. Acestea fiind spuse, n-as vrea sa cred ca vorbim despre o bataie de joc la adresa clientilor, si ca orice ramane posibil in momentul de fata pentru clientii cu aceste modele de telefoane.