Telefoanele 5G for fi MULT mai IEFTINE Incepand de Anul Viitor

Telefoanele 5G vor deveni mult mai ieftine in urmatorii ani, iata ce va sta la baza acestei schimbari importante pentru industria smartphone din toata lumea.

Telefoanele 5G for fi MULT mai IEFTINE Incepand de Anul Viitor

Telefoanele 5G vor fi mult mai ieftine incepand de anul viitor, iar asta spre beneficiul tuturor celor care sunt dornici sa profite de retelele 5G care vor fi lansate, sau extinse, de catre foarte multe companii in urmatoarele luni. Totul va fi posibil multumita noilor procesoare dezvoltate de catre compania Qualcomm pentru viitoarele telefoanele 5G, acestea urmand a fi mult mai ieftine, pentru a fi incluse si in telefoane de clasa medie.

Telefoanele 5G mai ieftine vor avea integrate noi chip-uri Qualcomm din seriile 600, 700 si 800, iar asta va reduce preturile de vanzare pana la chiar si 500 de dolari, fata de minim 850 de dolari in momentul de fata. Practic, Samsung, Huawei, Xiaomi, OPPO, Vivo, si alte companii, vor putea lansa viitoare telefoanele 5G la preturi mult mai apropiate de ceea ce cauta sa cumpere vasta majoritate dintre clientii lor in fiecare an.

Telefoanele 5G for fi MULT mai IEFTINE Incepand de Anul Viitor

Telefoanele 5G mai ieftine vor ajunge pe piata undeva in a doua parte a anului viitor, asta daca nu cumva producatorii se vor grabi si vor aduce modelele chiar mai devreme, dar acest lucru pare destul de improbabil acum. Totul depinde si de disponibilitatea noilor chip-uri Qualcomm pentru aceste telefoanele 5G, deoarece fara ele lansarea este imposibila pentru ca aceste dispozitive nu vor avea conectivitate 5G integrata, ceea ce e o problema.

Telefoanele 5G ieftine vor permite cu adevarat folosirea retelelor 5G care sunt lansate si vor fi lansate in continuare in urmatoarele luni, numarul acestora fiind foarte mare, tehnologia fiind asteptata de intreaga planeta. Desigur ca toate telefoanele 5G vor veni de la producatori asiatici, in principal din China, cei de la Apple si Google neavand planuri de a lansa asemenea dispozitive la preturi convenabile, deci nu le asteptati inca.

Telefoanele 5G vor depasi in vanzari telefoanele 4G in urmatorii ani, pe masura ce preturile lor vor scadea considerabil, dar acelasi lucru s-a intamplat acum cativa ani cu telefoanele 3G.