LUNA. LIVE, Aselenizare ISTORICA cu o Descoperire INCREDIBILA

LUNA. O aselenizare istorica va fi transmisa LIVE de pe suprafata satelitului natural al Pamantului, si ne asteapta o descoperire uimitoare chiar astazi.

LUNA. V-am spus acum 2 zile ca astazi va fi transmisa live o aselenizare istorica facuta de catre Indieni pe una dintre zonele corpului spatial care inca nu a fost explorata nici macar de catre cei de la NASA. Mai sus aveti clipul video care va avea transmisiunea live facuta de pe LUNA de catre indieni, astfel ca veti pute urmari totul in timp ce se intampla, si veti putea participa la un eveniment care va intra in istorie.

LUNA. Conform transmisiunii live, aceasta urmeaza sa inceapa la ora 22:30 in Romania, atunci urmand a avea loc aselenizarea in sine, evenimentul urmand a dura cateva ore, iar asta pentru ca procedura este foarte complicata. Nava spatiala care contine modulul ce va aseleniza este deja in pozitie, si urmeaza sa fie data comanda care il va trimite catre LUNA, iar India va deveni a patra tara care se va putea lauda cu o asemenea realizare impresionanta.

LUNA. LIVE, Aselenizare ISTORICA cu o Descoperire INCREDIBILA

LUNA. Chandrayaan-2 este numele modulului care va ajunge pe satelitul natural al pamantului in cadrul unei aselenizari care este transmisa in direct, si s-ar putea sa gresesc, dar ar putea fi prima transmisa pe internet. Cand SUA a aselenizat evenimentul a fost transmis catre televiziunile din intreaga lume, dar acum vorbim despre o aselenizare pe care India o transmite live pe YouTube de pe LUNA, ceea ce va fi impresionant.

LUNA. Avand in vedere ca indienii ajung intr-o zona a satelitului natural al Pamantului care inca nu a fost explorata, ei vor deasemenea sa adune si probe de sol de acolo pentru a vedea daca exista ceva nedescoperit. Mai mult decat atat, ei vor sa vada si daca vor gasi particulele de apa pe care le-au vazut si prin telescop, iar asta deoarece pe LUNA ar putea fi unele secrete interesante care inca raman un mister.

LUNA. Acestea fiind spuse, aselenizarea va fi transmisa in direct incepand cu ora 22:30, si o veti putea urmari fara probleme din acest articol, daca sunteti interesati de ea.