LUNA. UIMITOR Fenomen in ACEASTA SEARA, CE se VEDE pe CER!

LUNA. Un fenomen uimitor va fi vizibil in aceasta seara pe cer inclusiv din Romania, iata ce spectacol impresionant va avea loc in cursul acestei nopti.

LUNA. UIMITOR Fenomen in ACEASTA SEARA, CE se VEDE pe CER!

LUNA. In aceasta seara satelitul natural al pamantului va fi parte intr-un fenoment uimitor care va fi vizibil pe cerul instelat, si vorbim despre un spectacol foarte frumos in care va fi implicata ea. Planeta Jupiter va fi deasemenea implicata in acest fenomen care nu se intampla chiar atat de des, LUNA si cea mai mare planeta din galaxia noastra urmand a se apropia foarte mult, spre placerea tuturor celor care urmaresc universul.

LUNA. Desi planeta Jupiter se va afla in continuare la peste 600 de milioane de kilometru distanta de Pamant si satelitul sau natural, astazi, 5 septembrie, cele din urma vor aparea ca fiind foarte aproape, cel putin pe cer. In cursul acestei nopti urmeaza sa aiba loc evenimentul care va aduce LUNA si planeta Jupiter foarte aproape una de cealalta, cel putin inteorie, iar in imaginea de mai jos puteti vedea o reproducere 3D a acestui eveniment major.

LUNA. UIMITOR Fenomen in ACEASTA SEARA, CE se VEDE pe CER!

LUNA. UIMITOR Fenomen in ACEASTA SEARA, CE se VEDE pe CER! jupiter
LUNA si planeta Jupiter vor fi foarte aproape pe cer in aceasta seara.

LUNA. Fenomenul va putea fi vazut de pe tot intinsul planetei, iar asta pentru ca pe masura cea aceasta se roteste, el va deveni vizibil in diverse zone geografice, astfel ca il veti putea urmari fara probleme la noapte. Mai mult decat atat, separat de LUNA si planeta Jupiter, inclusiv planeta Saturn va deveni mult mai usor vizibila in aceasta noapte, deci va fi un spectacol pe cinste cu cele mai mari planete din galaxia noastra.

LUNA. Interesant este ca fenomenul din aceasta seara va fi mult mai usor de observat cu un binoclu decat cu telescopul, iar asta deoarece aceste doua corpuri ceresti vor fi mult prea indepartate unul de celalalt. Avand in vedere ca LUNA va fi foarte aproape de Pamant, cu un telescop vor putea fi vazute mult mai usor craterele de pe suprafata acesteia, astfel ca toti cei care au unul la indemana, vor avea parte de o vedere foarte frumoasa.

LUNA. Daca sunteti pasionati de astronomie, va recomand cu foarte mare caldura sa urmariti spectacoul din aceasta seara de pe cer pentru ca veti avea cu siguranta ce sa vedeti.