Soarele. NASA face un ANUNT ULUITOR care CUTREMURA Lumea

Soarele. NASA face un anunt uluitor care cutremura lumea intreaga, iata cat de importante sunt vestile care vin de la cercetatorii agentiei spatiale americane.

Soarele. NASA face un ANUNT ULUITOR care CUTREMURA Lumea

Soarele. Cand va muri steaua care ne asigura viata pe Pamant este o intrebare pe care foarte multi si-o pun, iar asta in conditiile in care stelele nu sunt efemere, insa NASA face si ea un anunt important pentru noi toti. Analizand cu foarte mare atentie soarele din galaxia noastra, cei de la NASA au facut un anunt uimitor pentru a-i lamuri pe cei care se tem ca in cursul vietii lor ar putea ramane fara caldura stelei atat de importante.

Soarele. Conform cercetatorilor de la NASA, in momentul de fata steaua din universul nostru mai are inca aproximativ 5 miliarde de ani de “viata” ramasi pentru a incalzi intreaga galaxie in care se afla atatea planete si luni. In momentul de fata soarele se afla in cea mai stabila perioada a existentei sale, deci sansele ca el sa se stinga, sau sa “moara”, sunt extrem de mici, iar niciunul dintre noi nu va vedea acest lucru, ceea ce este imbucurator.

Soarele. NASA face un ANUNT ULUITOR care CUTREMURA Lumea

Soarele. Totusi, peste aproape 5 miliarde de ani steaua va ramane fara hidrogen, ceea ce ii asigura existenta in momentul de fata, iar atunci lucrurile vor fi complicate pentru orice fel de entitate va mai exista pe Pamant. Conform cercetatorilor de la NASA, in acel punct soarele se va extinde atat de mult incat va acoperi toate planetele din cadrul galaxiei noastre, si le va arde complet, deci orice fel de forma de viata de pe ele va disparea complet.

“Când o stea moare, ea evacuează în spațiu o masă de gaz și praf – cunoscut sub numele de plic. Plicul poate fi la fel de jumătate din masa stelei. Acest lucru dezvăluie miezul stelei, care până în acest moment în viața stelei rămâne fără combustibil, în cele din urmă se oprește și înainte de a muri în cele din urmă.”

Soarele. Aceasta faza a existentei stelei va dura aproximativ 1 miliard de ani, dupa care incetul cu incetul se va disipa si va disparea, impreuna cu tot ceea ce a distrus in urma expansiunii sale uriase. Fenomenul in sine va fi unul spectaculos, insa pana in acel punct tot ceea ce exista pe Pamant fie a disparut deja, fie a fost mutat, iar soarele nu va putea distruge decat planeta in sine, fara oamenii care inca ar mai putea exista in acel punct.

Soarele. Acestea fiind spuse, nu trebuie sa va faceti griji din cauza faptului ca Pamantul ar putea fi distrus curand, sau ca soarele va disparea, deoarece acest lucru nu se va intampla inca.