Ecranul iPhone 11 apare astazi intr-o PRIMA IMAGINE Inaintea Lansarii

Ecranul iPhone 11 apare astazi intr-o prima imagine si este comparat cu cele ale iPhone XR si iPhone XS pentru a ni se arata diferentele dintre modele.

Ecranul iPhone 11 apare astazi intr-o PRIMA IMAGINE Inaintea Lansarii

Ecranul iPhone 11 apare astazi intr-o prima imagine cu doar o zi inainte de a fi prezentat in mod oficial de catre compania Apple, iar asta e ceva perfect normal avand in vedere importanta dispozitivului. iPhone 11 va avea un nou tip de ecran folosit de catre compania Apple, si conform celor mai recente zvonuri, ar fi vorba despre acelasi care este folosit in Samsung GALAXY NOTE 10, doar modificat de catre Apple in baza specificatiilor proprii.

iPhone 11 are in mod foarte clar o serie de modificari facute in ecran in comparatie cu cel oferit anul trecut, si exista cateva componente noi, care mai mult ca sigur sunt gandite pentru a-i imbunatati functionalitatea. Puteti vedea din imaginea de mai jos ca Apple a facut o serie de schimbari pentru iPhone 11 in comparatie cu modelul de anul trecut, insa deocamdata nu exista detalii clare cu privire la ceea ce urmeaza sa fie oferit de catre americani.

Ecranul iPhone 11 apare astazi intr-o PRIMA IMAGINE Inaintea Lansarii

Ecranul iPhone 11 apare astazi intr-o PRIMA IMAGINE Inaintea Lansarii comparatie
Comparatie intre ecranul iPhone 11 si cele ale iPhone XR, iPhone XS.

Ecranul iPhone 11 este cea mai scumpa componenta din noul model de telefon, cei de la Apple platind peste 100 de dolari doar pentru ea, deci o zecime din pretul telefonului merge doar aici. Apple lucreaza cu Samsung de ani de zile si cumpara ecrane in exclusivitate de la ei, pentru iPhone 11 situatia ramanand neschimbata, dar asta si pentru ca aceste componente sunt de foarte buna calitate si ofera cea mai buna experienta posibila.

iPhone 11 nu va avea doar un ecran nou, ci si un nou chip A13 care include un nou procesor mult mai performant, probabil mai multa memorie RAM, dar si noi medii de stocare mult mai rapide. Apple va implementa in iPhone 11 si noi baterii de capacitate mai mare, un sistem de incarcare wireless bilaterala, noi camere mult mai bune, insa cu siguranta si alte schimbari importante menite sa convinga clientii sa il cumpere.

iPhone 11 va fi prezentat maine in cadrul unei conferinte care incepe la ora 20:00, si desigur ca pe iDevice.ro veti afla toate informatiile noi si importante in legatura cu tot ceea ce va fi anuntat.

30 COMENTARII

  1. Până și avatarele de la Samsung sunt urâte cu draci, ce să facem, noi ăștia cu Samsung trebuie să ne mulțumim cu atât. 🙁

    Așteaptă câteva luni și o să vezi cât de bun este S10. :))

    S8 nici măcar nu primește update la Android 10, ai făcut o alegere bună. 🙂

  2. Până și avatarele de la Samsung sunt urâte cu draci, ce să facem, noi ăștia cu Samsung trebuie să ne mulțumim cu atât. 🙁

    Așteaptă câteva luni și o să vezi cât de bun este S10. :))

    S8 nici măcar nu primește update la Android 10, ai făcut o alegere bună. 🙂

  3. Sunt curios cum vor fi noile iphoneuri dar doar curiozitate,nu ma mai intereseaza apple chiar daca am avut ani buni iphone , din cauza ca nu aduce nimic nou ,ios la fel invechit fara noutati ,ios restrictii ,am renuntat. Am s10+ si sunt super multumit. E forta telefonul ca si note 10+

  4. Nu cred ca este vorba despre ecran/display, ci mai mult despre ce se afla in interior, in spatele lui
    Oricum dupa ce vad comparativ cu X/Xs, bateria intr-adevar ocupa mai mult spatiu

  5. Ce urat este :)) semaforul ala de pe spate strica tot :)) pacat de ei ca nu vor sa inoveze , dezamagitor apple ceea ce faci . Daca noile iphoneuri nu vor aduce usb c port si incarcator rapid vor fi niste esecuri

  6. Până și avatarele de la Samsung sunt urâte cu draci, ce să facem, noi ăștia cu Samsung trebuie să ne mulțumim cu atât. 🙁

    Așteaptă câteva luni și o să vezi cât de bun este S10. :))

    S8 nici măcar nu primește update la Android 10, ai făcut o alegere bună. 🙂

  7. Din ce observ, acest om spune ca a avut xs max si a trecut la S10+ deci clar nu a avut iphone pentru ani buni tinand cont ca mai demult a spus ca nu a avut alte iphone’uri, ca sa nu mai vorbim de gramatica acestui individ

  8. Singurul care a făcut troll ai fost tu. Ce legătură are comentariul tău? Pe lângă că avatarul exprimă calitatea Samsung foarte bine. :))

  9. Te referi la xs max care nu este in stare sa pastreze in background aplicatiile din cauza memoriei ram putine? Te referi la xs max care are baterie jalnica si a iesit in teste abia ultimul? Da foarte bun este deaia se rad toti de el si este umilit in teste mereu

  10. Avatarul nu exprima calitatea Samsung cum homescreen-ul preistoric din iPhone nu reflecta cenzura unei companii ce ofera clientilor anual un minim necesar de ram cat sa treaca anul .
    Ce te faci domnule daca Apple te rasfata inca un an cu 4GB RAM ?? Abea astept ziua de maine .
    Sunt plusuri si minusuri , daca tu te-ai oprit intr-un avatar si asociezi calitea unui produs ceva ce Tie Personal nu iti place e clar cat de corect esti in legatura cu cele doua companii .

  11. 4 GB RAM distruge Note-ul meu 9 cu 6 GB RAM, pentru că au un software extrem de bun. Și da, atenția la detalii merită fiecare ban.

  12. Puștiule, comentariul tău nu are logică. Comentează ce lag și ce bug-uri are un Samsung la articolele despre Samsung. Este simplu.

    Se vede că ești la pubertate.