Ecranul iPhone 11 apare astazi intr-o PRIMA IMAGINE Inaintea Lansarii

Ecranul iPhone 11 apare astazi intr-o prima imagine si este comparat cu cele ale iPhone XR si iPhone XS pentru a ni se arata diferentele dintre modele.

Ecranul iPhone 11 apare astazi intr-o PRIMA IMAGINE Inaintea Lansarii

Ecranul iPhone 11 apare astazi intr-o prima imagine cu doar o zi inainte de a fi prezentat in mod oficial de catre compania Apple, iar asta e ceva perfect normal avand in vedere importanta dispozitivului. iPhone 11 va avea un nou tip de ecran folosit de catre compania Apple, si conform celor mai recente zvonuri, ar fi vorba despre acelasi care este folosit in Samsung GALAXY NOTE 10, doar modificat de catre Apple in baza specificatiilor proprii.

iPhone 11 are in mod foarte clar o serie de modificari facute in ecran in comparatie cu cel oferit anul trecut, si exista cateva componente noi, care mai mult ca sigur sunt gandite pentru a-i imbunatati functionalitatea. Puteti vedea din imaginea de mai jos ca Apple a facut o serie de schimbari pentru iPhone 11 in comparatie cu modelul de anul trecut, insa deocamdata nu exista detalii clare cu privire la ceea ce urmeaza sa fie oferit de catre americani.

Ecranul iPhone 11 apare astazi intr-o PRIMA IMAGINE Inaintea Lansarii

Ecranul iPhone 11 apare astazi intr-o PRIMA IMAGINE Inaintea Lansarii comparatie
Comparatie intre ecranul iPhone 11 si cele ale iPhone XR, iPhone XS.

Ecranul iPhone 11 este cea mai scumpa componenta din noul model de telefon, cei de la Apple platind peste 100 de dolari doar pentru ea, deci o zecime din pretul telefonului merge doar aici. Apple lucreaza cu Samsung de ani de zile si cumpara ecrane in exclusivitate de la ei, pentru iPhone 11 situatia ramanand neschimbata, dar asta si pentru ca aceste componente sunt de foarte buna calitate si ofera cea mai buna experienta posibila.

iPhone 11 nu va avea doar un ecran nou, ci si un nou chip A13 care include un nou procesor mult mai performant, probabil mai multa memorie RAM, dar si noi medii de stocare mult mai rapide. Apple va implementa in iPhone 11 si noi baterii de capacitate mai mare, un sistem de incarcare wireless bilaterala, noi camere mult mai bune, insa cu siguranta si alte schimbari importante menite sa convinga clientii sa il cumpere.

iPhone 11 va fi prezentat maine in cadrul unei conferinte care incepe la ora 20:00, si desigur ca pe iDevice.ro veti afla toate informatiile noi si importante in legatura cu tot ceea ce va fi anuntat.